20 September

Ett tag sen i know i varje fall har det utspelat sig två toppenbra helger sedan sist! Förra helgen var det jägers med härliga människor, hade en jättetrevligt och flumm kväll, älskar att dansen plus danskvällar börjat komma igång igen! :D på lördagen sedan var det Elvira med carro, hanna och annika, hade helt okej trevligt va?. carro sov här, snack, prom o tv. på kvällen träning!

måndagen bjöd sedan på födelsedagsfirande av siri hos mormor (fastän hon fyller år på tisdan) iaf detta tsm med Gita o Ola, mys!
Dagen efter åkte man till kstad blev helt bortskämd med nybakade scones till frukost hos Sara! haha, du e bäst! snack som vanligt och byte av bilder från hela gymnasietiden, shit! :P på kvällen började vår dans i vinslöv! JA!

Jobbat på matlusten två gånger denna veckan, skoj, lärt sig lite nytt, efteråt körde man o hälsade på mormor även gita var där, slutade med att vi sov över och begav oss hemmåt morgonen därpå. var lite sällskap o hjälpte mormor med träningen av knäet nu efter operationen, hon är duktig!

GRRRRRAAAOOOWW, i fredes blev det värsta utgången! heeellyckad kväll i think längesedan sist! Förfest hos Sara med Ida, Lina och Carro, ölspel och flumm, haha härligt, sedan vidare till grand där det shaaaaaakades fett! tack tjejer! :D 
                                       
  lite nattamad på de o sen en timmes sömn, upp lite över 5, tåget 20 över 6 och coop kl.7, som hittat! haha, lagom seeg dag men det var de värt! en del bus med Katti med ju då Johan-chef fyllde år, hoppas han blev glad imorse! ;) haha. en halvtimmes slummer hemma senare efter mat o så, sedan var det premiär för mina o Lindas kommande höst/vintermyskvällar! How I met your mother-knarkande, första skivan på säsong 2 avklarad, BRA! detta tillsammans med onyttigheter och sedan gos med deras valpisar, ååh. (A)

Igår röstning, jysk och städning/planering/omändring! senare träning med syster, solning ink även Gnu och därefter prom! Roligt, :P Idag har jag inte kommit så långt mer än gosat med en kelsjuk kattunge, han ger sig inte och han verkligen tvingar mig att fästa mig vid honom! damn it! jag o min svaghet för kisar och dessutom gula, jag har alla odds emot mig :P i nu ska det iaf städas i garderoben o provas kläder, hoppas på att hinna igenom allt innan det blir jobb på matlusten och därefter påhälsning av mormor ikväll!

Puss!

 

 


10 Spetember

Supersnabbt!
idag har jag hittills bara varit slö! satte mig vid tvn o åt frukost, la mig ner o kollade och kelade med en misunge, sedan suttit här en sväng ..

OCH NU JUST I INLÄGGET, aahh jätteglad!
Lia från coop ringde och det blir jobb på lördag :)   
    och hon skulle kolla upp lite som nog skulle komma framöver! ja ja ja! vill inte sitta hemma och vara rastlös längre, härligt! :D

Ska iaf snart gå och rensa rönnbär är jag rädd, typ två spannar.. men det ska bli rönnbärsgelé av det så resultatet kommer ju bli gott :) Var förresten och hälsade på mormor på sjukhuset igår, söta rara mormor :) Hon opererade nämligen knäet i måndes, naw hennes min när vi kom var obeskrivlig! så glad med hela ansiktet, hihi mys. senare på kvällen var det träning och även mams var med, haha gnääll.

Naj nu pyser jag, ha det fett! Puss!

7 September

Baah, här sitter man o slöar. hemma och har det rättså bra, med mina katter. kommer nog bli en sådan där kattkärring när jag blir stor. tss, inget emot de ;) haha. gula klubben i min säng, mys :)

                                  
               fr.vänster: Viggo, Tusse, Stickan (mina gula kisar) Plus Cellie (svarta vovven :))

Logdansen var helt okej, kanske man hade haft liite högre förväntningar men vafan, den utspelade sig helt lagom ändå med bra människor :)

Och i lördes blev det björket, efter att jag hade varit jätteduktig o rensat bland mina linne/tröjor o gett en del till siri, faktiskt roligt ! Iallafall björket då ja, blev hämtad av Lelle o Elin, väl där mötte vi upp Roger o Jenny och senare även Gita och Ola. BRA KVÄLL! Med tänke på mina förutsättningar dvs att vi var rättså ojämna par och jag fick snylta på alla andras respektive så ;) och Gita då ju :D Buggade till och med med en vettig människa mittemellan (i tekniken) dem jag brukar försöka bugga med, kul! får ta tag i buggen nu ju, fasen efter 8år och in på mitt 9de år med dansen, så måste jag ju lära mig det med! Träffade även en gammal klasskompis från högstadiet, trevligt! :)

Igår hjälpte jag Siri o städa lite och sedan var det träning med systeryster, nice. Även en promenad efteråt, skön runda och trevligt sällskap, BRA!

Imorgon jobb! JAA. på coop 8.30-15.00 smack!*
Onsdag: invägning?! Plus träning!
Fredag: kanske jägers
Lördag: kanske Elvira?

FEETT, hörs!


3 September

Amen hej!
woho, bröllopetsjobbet flöt förbi perfekt och pengarna spenderades redan dagen därpå, dessvärre! har vånda när jag tänker på det men gjort är gjort.. Iallafall var jag på jaktochfiskemässan i söndes med systrar o mamma, en trevlig dag må jag säga. som sagt en del inhandlat och sen blev man lite bortgjord me :P både jag o Gita blev uppdragna som försökspersoner (i omgångar) av Jocke Smålänning med kompanjonen Kenneth. Haha väldigt spännande så att säga men pallar inte skriva ner de detaljerat här. ni hade troligen inte orkat läsa de heller.. haha
På kvällen där hanns det även med ett träningspass, hör o häpna! Detta tillsammans med gita och hennes träningskompis Åsa :) det var aerobics med lite styrka, skitskoj! I'm in! :D :D När jag kom hem hängde jag även med mams på en promenad, skönt!

I måndes var jag på date med Saris, nice! Mat från HouseofBagels, kollade bilder från gymnasiet och pratade skvaller i massvis! haha, och där fanns ju en del man ville ha mer detaljrika upplysningar om ^^ hrrm. en trivsam kväll, tack ! :)

annars har det inte hänt mkt mer än träning igår med plus en promenad med syster efteråt. varit ute och lämnat mer jobbansökningar och ska snart skicka iväg ett mejl också. och snarast ska jag sticka inom maxi och kvantum igen.. faktiskt så blir det några jobbepass i sept, ett på coop och fyra på matlusten som de ser ut. sedan två till på matlusten i oktober än sålänge, alltid något! :)

På freda är det sista logdansen hos mormor som jag tror kommer bli toppen! roligt folk=bra kväll! :) på lörda får vi se om vi ska testa björket som tydligen ska börja/testa att ha dans, tja vi får se men hade varit intressant ;)

pyser nu för att återigen fasta i en bok! bokmal! jeej!
Puuss på er!

RSS 2.0