20 December

home sweet home,
onekligen ligger det ngt i det. jag har haft en trevlig vecka på alla sätt och vis men det ska bli så skönt att tex bara få krypa ner i sin egen säng ikväll utan risk för att försova sig till de viktigaste på resan eller att vakna till frasen; "passcontroll!" ska bli fett med nice, eller kanske nice med fett? xD ja,..
Veckan har bjudit på både nya bekantskaper och massa upplevelser, ett strasbourg i juletid betyder verkligen massor av ljusgirlanger och pynt, mer kan det knappast bli o varm choklad på ett café till det? mhhm.
Sedan har vi varit på besök på europa rådet och eu-parlamentet-otroligt första intryck, så stort o obeskrivligt.
och resorna fram o tilbaka har varit myys även kvällarna på hotellet, mkt snack i alla dess former, haha, och en kväll då det festades och vi besökte hotellets disco som därav endast bestod av österängare o dess speciella moves-som en österängare skulle sagt: Fantastiskt

     Puuss!

14 December

Okaaaj, på Kattis begäran för egentligen har jag inte tid :p
sist jag skrev var innan praktiken nu är den över och det flöt fram helt klart rättså smärtfritt, tidiga mornar o kyla kunde man klarat sig utan men men.. Vad har mer hunnits med, tja en hel del dans har det blivit framtills det var avslutning med bowling respektive dans plus landgång. trevligt båda dera :)
   Denna veckan har det varit streeess och sömnbrist känns det som, månd: gick på stan med Linda o sen körlektion. Tisd: handlade i stort sett alla julklappar på en timme (!) sen julbak med flickorna hos Sara, massa kul :) Ons: slutade tidigare o följde med Gita på ngn ullvisning plus mat efter det, och en?  två? timmars tidsfördiv ute i kylan. Tors: körlektion plus massa småärenden överallt. Fred: hem, lite fix o sen lussevaka på det ! först hos Sara med Nelly, Lotta, Karin, Ida o Emmie o sen vidare till Olof m.fl Hade en väldigt rolig kväll! :D Lörd: ooja jobb, halv 9-kvart i 4. Mega trött när jag kom hem o alla sura. Dansbandskampen. Sönd: ja här är vi, ska fixa lite ny musik till min ipod var det tänkt  (vilket jag tänkte sätta siri på) o snart fixa kläderna i tumlaren, tömma kattlådan.. städa på mitt rum, göra läxor och PACKA för fem dagars vistelse i Frankrike! Så ja har en del o göra, så nu sliter jag mig,
     Ha det bra folks!

     Puuuss!

RSS 2.0