17 Juli

Tja!
mer laddad än någonsin! känner mig faktikst duktig och på språng, ska kanske utnyttja detta till att plugga körkortsteori? jaja, snart.. alltså, helt ärligt, ska göra det snart.

blev Ernst i måndes och mitt tycke om honom kvarstår, tycker han är fruktansvärt cool, älskar hans hittepå :)
aoo, i tisdes var det körlektion då, gick fint, i think.. ehm och sedan plugg en stund på det. mötte upp mamma o lillasyster i staden och där uträttades lite ärenden, maj köpte t.ex ett par öronhänge, hjärtformade, som dessutom går att öppna, numera beprydda med namn också. <3 köpte också en kedja till ett halsband som visst råkade gå i sönder hos therese, tror bestämt att sällskapet kommer ihåg det.. ;P lagat iaf!
och annars har det varit lite arbete, riktigt trevligt, dock lite ensamt då man är i delikatessen ensam i flera timmar innan där kommer någon till sällskap, meen å andra sidan har man ju att göra när man är själv, och när man inte har så mkt dötid behöver man ju ingen att föra några samtal med. hmm.

idag är min familj+mormor&morfar+Gunborg på bussresa i Danmark. Mormor o Morfar ville gärna på en liten tripp o då följde fam med som sällskap, tror dom har riktigt trevligt och jag hade nog inte heller lidigt av att följa med! dock så hade man några timmar inbokande på coop även idag, jaja sak samma.. i varje fall så pga detta och en rädsla i helgen om att det skulle bli bussstrejk lagom till idag, blev det att jag bestämde mig för att cykla till och från coop. (hur skulle jag annars komma dit och hem? särskillt då Gita är i kullen, mormor&morfar+fam iväg och Linda på Öland? ungefär den kretsen jag skulle kunna sträcka mig och be om skjuts..) så ja, igår var det "provning" av rundan, hem från coop, detta för att kolla ungefärlig tid och så, phju, motvind o precis som det ska. cirka 1 timme. kommer hem och frågar hur långt, o far säger att det är över milen iaf, så bra för mina ben! blev dock inget cyklande imorse då det regnade, (inte kul o jobba efter en tur i regnet) men hem var det cykling igen, och tiden kortat med 10min typ. mm bra för o vara mig iaf. får se om jag fortsätter med detta, kan ju ta ena hållet beroende på när jag börjar eller slutar, det är ju faktiskt bra för både mig och miljön. två flugor i en smäll.

men nej nu ska jag nog gå och ta mig lite kyckling, ris och bearnaisesås från gårdagens middag och sen blir det bannemig körskoleboken!

   Puuss

14 Juli

tjoosan!
baah, jobb i veckan.. två tjejer under upplärning och det kommer nog funka fint, :)
annars har det inte hänt så mkt, var i kstad i fredes i sällskap av linda där vi kollade på The Hittills! woo, så roliga o jag bara garvar, särskilt åt han som spelar synten ;p maha! träffade Abbe, Anders, Maria, Fjärtis m.fl så nice, längesedan man träffade dom flesta där! Anders o Maria gjorde oss sedan sällskap på tåget, aha mhm. :)

Lördagen var det jobb och därefter plockades det lite i farmors lägenhet.. det ska ju städas där med..
Söndagen var mestadels lugn och på eftermiddagen bjöds det på en guidning i tykarpsgrottan med Linda som guide, trevligt detta :) därefter umgicks vi ett tag fram på kvällen. jeppjepp.

idaag har det varit coop. jadå. och massa väntande dock, baah. men men så är det när ens familj inte har bättre planering än så, suck. morgondagen kommer börjas med en körlektion, tio över 8 på morgonen. för tillfället ångrar jag mig något fruktansvärt att jag la den så tidigt, fy att behöva gå upp så tidigt sin lediga dag när man kunde blivit inskjutsad när som helst annars under dagen då ens föräldrar ändå har semester, korkade jag att jag inte tänkte på det.

tja nämde väl inte det men har också varit på begravning denna veckan, på Farmors begravning. Väldigt fint var det, ljus sommardag med massa fina blommor, dock hindrade det inte gråten men då är väl allt som det ska. minnesstunden var trevlig då man nu äntligen fått ansikten på den delen av släkten som man kanske träffade senast för tio år sedan! (kanske lite överdrivet men jag kom inte ihåg att jag ens träffat vissa) luskade dock ut vem som var vem och nu har jag koll. skönt det iallafall då det känns som att vi inte kommer att träffas så många gånger mer. men det hoppas jag på att vi gör, fast vid gladare tillfällen dock.

nej nu ska jag se på tv, "sommartorpet" eller "sommar med Ernst"  får se vilket det blir men kan meddela att jag älskar Ernst. Ha det bra.  
   
    Puuss

8 Juli

Livet går uppåt igen, känns hårt att säga men efter begravningen ska tankarna försökas att skjutas bort. Kan ju ändå inget göra.

Det som händer under veckorna nu för tiden är mestadels arbete på coop, men jag har kommit fram till att det trots allt är rättså lugnt för jag trivs bra där och med det. skönt. För tillfället håller jag på att snappa upp allt som bara går då man tydligen ska vara överhuvud i delikatessen v. 30. cheferna hade klantat sig och gett alla ordinarie ledighet den veckan, men tjenna. ajja, ska nog gå bra..

och annars är livet lugnt, får till och från (oftast till) massa längtan efter Spanien, skriver mkt men inte gör det någon nytta, baah vad jag saknar. bah bah baah.

kattungarna växer, är väl mellan 1,5-2 månader nu snart  och börjar springa runt och busa, i hela huset och gärna när man ska sova. inte för att jag störs av det eftersom jag sover som en stock men vet att andra gör iallafall.

   


aha, kstaddagarna har dragit igång, och jag plus några flickor var där i fredes, närmare bestämt Carro, Cass, Angelika, Linda, Alice o Carrå. Träffade även Nelly med följe, kul! Kollade på Frida med dom ett tag, sedan var det vidare frö vår del. Anna o angelika smet in i öltältet, okej inte smet bokstavligt talat, vi är så hederliga och lagliga så. träffade annat folk och tog även en svängom på dansbanan ^^ Sedan kvällens höjdpunkt; Smens Baglomma. älskar att vara på deras spelningar sådant ös och massa att sjunga med i, aa bara dras med. blev dock endast några låtar inne i trängslen då det var lite oroligheter i vårat följe eller hur man ska formulera det. tåget hem och minsann det var fler än vi som tänkt det, smockfullt minst sagt. lyckades tränga oss in och sedan satte jag o anki oss på golvet, bättre än att stå tyckte vi. i vinslöv blev det fint tillfälle och vi klättrade in på två lediga platser innan dom andra fick någon chans, sedan när en kille pratade med oss att dom typ ville haft platserna (obs: skämtsamt) så missade han två platser bakom sig med, hahah. ;P bilfärd hem av nya taxidrivern Linda ;) nejdå, men tack för skjutsen ;)

Träffade även Lindis igårkväll, hemom henne efter jobbet, kollade på film; "Alvin och gänget" lite hälsning på deras sötnosar av alla slag. :) hem till oss där Linda kanske skulle stanna en "liten liten stund bara..." haha jo, efter kollande på spanien-foto mm plus prat i massvis begav hon sig hemmåt vid 1, detta för att hon skulle hinna bort från huset innan mamma kommer upp kvart över ;P haha,. Trevligt kväll. japp japp.

onej nu ska jag pysa och förbereda mig för dagens arbete o se om man kan hinna göra något här hemma innan så man får tyst på tragget,

    Puuss

RSS 2.0