29 November

haj haj hallå

inte hänt mkt i övrigt, men vi gjorde iallafall landgångar i skolan idag, tjusigt värre ;)

o sen begav anna sig från skolan vid 12 för att halsa på sin gamla skola tillsammans med My, härliga tider med My, o visst trevligt att träffa lite gamla lärare o folk också.
        Prat om gamla tider, som i gamla tider

Och förresten, Anna har bytt hårfärg, från hmm brun, till mörkare brun,  tjusigt om jag får säga det själv ;P o tack för hjälpen Gita, kan väl säga att vi kvittar detta med "ditt hemliga uppdrag" :P

o nu om en stund ska det dansas för sista gången, på kursen, för denna terminen.
men mer dans utöver det lär det bli, tillomed imorgon. Bäddat för en trevlig kväll då hoppas jag :)



Okej, nu är jag bara så tvungen att skriva om ett roligt sms-samtal, haha ;p

Min lillasyster till en pojke i sin klass :
"Tja,  får jag chans på dig? Kramisar Sirre"

Hans
svar:
"Självklart  får du det. Jag tänker på dig hela tiden. ;)"

senare fick hon även detta från honom:
"Hej "Sirre". Jag antog först att det var någon som skojade med mig eftersom jag är 26 år, gift och har barn. Men nu antar jag att du har fel nummer helt enkelt, så bättre lycka med det korrekta nummret!"


Haha, vad jag garvade åt en egentligen stackars syster ;)



PussHaj SmsPaj


27 November

heej,

Veckans absoluta nyhet och nöje: fotokatalogen har kommit :D wiihoo, snoksnoksnko, haha ;)
den kan man leva på länge, trots att man själv förgyller den med sitt drogadeäckligajävlaface, men tjeeena!

Jaha, o sen sist, har det varit måndag o då följde jag med syster på fortfarande hemligt uppdrag ;)
vilken uppoffring alltså, det blir dyrt att betala igen du ! ;P

Tisdag, det var idag. skola, som för övrigt mest har långa o dryga lektioner nu tycker jag, man sitter bara o väntar på att någon ska säga att vi slutar ? inte bra, inte bra..
   men iallafall, rättså kort dag o sedan träff med Carro o hennes kompis Robin (tror jag?) lite kstad, en tågtur-en rooolig och givande sådan, o sedan lite hässleholm. och givetvis mkt prat <3
   i hässleholm var det allmänt ihopspringande med gamla klasskamrater, totalt fyra tror jag iallafall, o kul att träffa särskillt Erica även om mötet blev kort, hej :) 

o nu sitter man här, har skrivit om ännu en vitamin, bara x antal kvar.. men iallafall. o snok i fotokatalogen har det blivit ikväll, såklart.
   Förresten jag fick ett ryck, för siri, min syster, ska ju börja läsa franska nästa år o jag har ju läst det, så ja vad om inte lära henne lite då? :) jo så blir det, vi ska iallafall ta oss igenom min först bok tills dess, o jag ger glosor o läxor, mohaha, det blir nog kul. men nej, jag är snäll. :)


PussHaj FotokatalogPaj

24 November

hallå


dans i torsdes, 3 par, dvs 6 pers. hmm.

därefter en liten kvällsvistelse med o hos Gita :)


Igår, skola. hem, dräääll. Idol, o just det vad faan var det för rööövmöög som hände där, den enda självklara personen som förtjänade o verkligen skulle passa i finalen åkte ut, Daniel. sucksuck. så nu hoppas vi väl på flickorna i finalen. (eller det klart det brukar ju inte höras så mkt av vinnaren så kanske lika bra att låta andreas vinna?)  sucksuck.

Idag, haha, inget liv. men får väl försöka åtgärda det. kanske baka med siri o plugga.
sounds pretty good and nödvändigt to me.


PussHaj DanielBordeVunnitPaj


21 november

hej, sugen på att skriva idag, men har inget att skriva om typ.
men vill ju heller inte stressa till läxorna. hmm.
o inte ens längesedan jag skrev, men ehm,..

..det har iaf hunnit vara en tisdag, då det bjöds på skola, en rundtur i kstad med carro o tåg med densamma :) o senare s.k. dansavslutning, detta med alla folk plus hamburgare osv.
det var la kul men har haft bättre tider i det huset. var allmänt på krigsstigen med systeryster också, men jaja det hjälpte inte så fick väl passa på o flumma lite ändå. tjja, nice ;)

"meen haaj, haha, det var ju trevligt"

o idag, kort dag. tågtåg. hemma, här.
senare ska vi ev. uppom grannen för min kusin ska få en katt av honom o då får vi väl följa med som moraliskt stöd, inte för att det är något besvär eftersom jag har hört att de kattungarna är vääldans söta (a) haha, likt mig att falla för en sådan sak eller? :)

förresten jobbigt att hosta när man har träningsvärk i magen, men jag får väl skylla mig själv för att jag är en sån klenis, haha :)
men nej, dax för nyttogöra, vi höööres


PussHaj DansavslutningsPaj

19 November

Mhmm.

Ännu en helg förbi.
En nästan i stort sett helt värdelös helg.
Faan vad trött man blir när man tänker på vad man egentligen gjort,
eller snarare inte gjort. suck.

Mest blivit data, data, data. på gott och ont. har faktiskt jobbat med powerpoint som tillhör datorkursen. 
men mktmkt snok har det också blivit.

Det mesta värt att nämna är väl att jag nu för första gången tagit en runda med min bil, då jag körde alltså.
och inte bara på vår enkilometerslånga grusväg utan en bra bit ändå. tjaa, gick väl bra. men usch.

Och idag var vi då lediga från skolan, goott. :) ska väl satsa på att börja på vårt lilla vitamin-projekt eftersom alla har gjort det och det är typ bara någon vecka till tills det ska vara klart. förresten så har jag pluggat lite i helgen med, ex matte iaf. o snart klar med lite svenska, ja o sen vitaminerna ju, yees!....... :/

usch jajaa vilken gnällis, men nu ska jag gå, hoppas att jag inte har föör dåligt inflytande på någon.


PussHaj DataPaj


17 November

Sommarminnen

Dave - Runaway

As I walk along
I wonder
What went wrong with our love
A love that was so strong
and as I still walk on
I think of
The things we've done together
While our hearst were young

I'm a walkin' in the rain
Tears are fallin' and I feel a pain
Wishing you were here by me
To end this misery
And I wonder
I wo wo wo wo wonder
Why
why why why why why
She run away
And I wonder where she will stay
My little runaway
Run run run run runaway

I'm a walkin' in the rain
Tears are fallin' and I feel a pain
Wishing you were here by me
To end this misery
And I wonder
I wo wo wo wo wonder
Why
why why why why why
She run away
And I wonder where she will stay
My little runaway
Run run run run runaway


Minnen från i sommras med min kära kusin Matilda Lundh
Saknar sommartiderna med dig,
ja, dig överhuvudtaget


14 November

hallå hallå :)

Sjukdommen, vad det nu än var försvann redan samma eftermiddag, alltså i söndes. förvisso har en förkylning satt sig på halsen o nu är jag rättså hes, inga höga toner här inte. :/ o min lillebrors kommentar när han kom hem var: "Haha, du låter som en kille!" kul, hmm :/  ;P

Måndagen den 12 November var det skola nästan som vanligt, plus ett prov och minus en svenska lektion, wihoo. :) sen när man åkt in till stan med Therese träffade man Gita & Ida där. therese begav sig mot danne. o Gita tog hål i örat. därefter blev det ett fikabesök på conditori duvander, trevligt detta :) Tågresa till Hlm och här blev det hyrning av film o promenad hem till Gitis. Sedan bilen vidare hem till Ida där det kollades film-"Allt om min buske" haha, kul film, men rättså mysko. söt svamp-knarkare ;P

Tisdagen den 13 November var det studieresa med klassen o treorna, detta till malmö. jorden runt (i butiker) på två timmar, sedan till Ängavallen, en massa intressant verksamhet där. men roligast var nog bussturerna trots allt, hehe. godis, musik, filt, mys, prat, Vänner-bästa kombinationen <3
     Måste bara informera att jag dansade den roligast "oh Susanna"-dansen i mitt liv någonsin denna dag eller kväll, haha, mysko låt, mysko takt, mysko folk! :D alla hoppade o skuttade o var allmänt jävla fula o roliga, haha o fyy fan vad kul o fyy fan vad trött man blev! trots att jag brukar hoppa o skutta, men att skratta ostoppbart samtidigt som man skuttar däremot är jobbigt, haha. aeh, för en gångs skull på länge, - älska <3


PussHaj StudieresaPaj


11 November

Fredagen den 9 November blev måttligt bra. Iaf hemma hos Lotta hade vi-Sara, Therese, Emma, Lotta o jag vääldigt trevligt. först fixades det tacos, o sen kränge av detta, mums ;) prat mest hela tiden, mer eller mindre djupa samtal :) blev även charader vilket var väldigt kul, haha. klockrena ja. :) sen vid åtta åkte jag cykel, med sara som chaufför in till centralen. tåg från kstad -----> Höör. hämtad, o vidare till jägers. blev väl rättså trevligt där med.

Lördagen den 10 November hade vi kalkonmiddag hemma hos oss. Familj, Gita&Kalle, Mormor&Morfar, Farmor, Stefan. gott o trevligt. :)

Dessvärre började jag min söndag med att kräka :( men visst sen kändes det bättre i magen iaf. men så fort man rest sig har huvudet dunkat som om det höll på att sprängas. o hela tiden varvat att frysa o vara varm. skitjobbigt. o typiskt, prov imorgon o studiebesök på tisdag. vill inte missa, suck.


PussHaj KalkonmiddagPaj

7 November

Man kan faktiskt både äta kakan och ha den kvar, tydligen, iallafall så som det ser ut för tillfället. :)
Mm detta tramset handlar då om min fredag. först ska vi hem till Lotta för att hon fyllde år i måndes plus att det var så länge sedan vi hittade på något nu, o där har jag inte riktigt koll på upplägget men mat ska vi få i oss o trevligt kommer vi att ha, till hundra procents säkerhet :D o senare så får jag ta tåget, o istället för att hoppa av i hässlehåla så sitter man kvar till  höör, där man blir hämtad o sen till jägers där man spenderar cirka 2h eller nått med mer trevligt folk. :) hoppas på en toppen kul lång kväääll :)

                                                                                                                               forts. följer...... ;P

Annars då, tja, träffade carro en liten vända igår, :) min sötenöte carro<3
o dansen igår var upplyftande, roolig o nyttig, numera kan man även vem som är sveriges stadschet xD o partiledarna. :)
o imorn blir det sovmorgon, sedan plugg, till skolan där det blir en föreläsning: "don't drinke and drive" o senare dans, fortsättningskursen. jag vet vad ni tänker: dans, dans, dans o åter dans. och jag håller med men med trevligt folk så trivs man som handen i handsken eller hur man nu brukar säga ;)

PussHaj KakaPaj

5 November

Allhelgona-helgen är över.
utan att egentligen lämnat särskillt mycket spår efter sig.

Finns så många döda, man en gång kände
som man nu saknar, och fortsätter älska
Jag saknar många, både människor och djur
känns som en evighet sedan vissa försvann


Tänder ett ljus och tänker på er  <3





v Starkast - Lakris,  älskar dig - finns inga ord v







P.s. Grattis på födelsedagen Angelika och Lotta.   D.s.

4 November

Grattis till lelle-lille som fyller år idag, blir tydligen vuxen sa han, undras tro om det kommer märkas någon skillnad. han kommer nog alltid att vara en trams :P

aha, då har man redan kommit till lovets sista dag. fy egentligen, men annars kommer man ju ingen vart. huh.

tjaa i Fredes kom Linda på besök, först en liten rundtur utomhus, sen lite pyssel. linda målade porslinsgrisar och jag skrev i hennes gästbok om förra gången jag var där eftersom det glömdes bort då. tjusigt. :) sedan var det sallad till kvällsmat. mer pyssel, o prat prat prat. trevligt det. ¨sedan var klockan runt åtta o då var det självfallet idol. missade dock en del i mitten då erik o linda spelade kortspel. o traggade, roligt samtalsämne då vill jag minnas. ;) mysig eftermiddag/kväll, tackartackar. :)

sen helgen har inte lett till något mkt av värde. försvarslöst lite pluggande fastän jag mer än något annat borde. ska faktiskt plugga efter detta var det tänkt. fast först kvällsmat.
 
hej på er!

PussHaj PorslinsGrisPaj

1 November

Jaha, då var det november också. pjuh.

vad har hänt hittills på lovveckan, hmm vem bryr sig. troligen ingen, men det är skönt att skriva av sig o har ni inget vettigare för sig så läs då.
       Måndes: så var det då ex påhälsning av Mormor & Morfar, bra tag sendan sist, trevligt o dom verkade la någotsånär pigga o gla'a. :)
     Tisdes: Allmän tillfixning o rännande fram o tillbaka mellan gravar o blomsterställen som sålde gravdekorationer. hmm käk på mc. (:S) senare dans, tjaa blidde la trevligt det med. :)
     Onsdes: hmm vad jag kommer på så blev det iaf lite matteplugg, och BILKÖP-då var det gjort, på gott och ont. men men . och därefter iaf ut på hemligt uppdrag med Gita, säger bara-Aaaaaaaaah ;P haha
     Torsdes: haha idag då, mer matteplugg, o allmänt trams, vilket faktiskt försigått alla andra dagar också då :P ehm, anlände vid 4-tiden hos Angelika :) där var även Niklas o hennes lille ödla (kommer inte ihåg vilken sort) lite läskig var den allt men jag höll den minsann ! *stolt* mohaha ;) ett besök på mc för att Niklas var hungrig, o sen var det bilturer, iväg med Nina exempel. sedan soppa när vi kom hem igen, väldans gott :) Iväg till dansen, som väl var rättså tråkig ikväll, ingen som livade upp och ledsna miner :/ MEN, haha, ännu ett besök på mc, men denna gången med Gita & Angelika-o glass, o även iskrig, (din omogna lilla 20-åring ;P) haha. sen det andra hemliga uppdraget denna veckan, mohaha ! Och det var sjuukt kul men läskigt, haha. hoppas att vi inte har några snokare här som detta berör :P too bad in that case :P okej, det var typ halloweenfest en bit bort, med en del kända gäster. o där var vi tre mörkklädda muppar som sprang runt huset, haha. det kom två bilar o då var det att in o slänga sig i skogskanten o sen när vi skulle runt huset så fanns där visst såna roliga lampor som tänds när man kommer nära. oooj vad förvånad man blev o huuh vad vi sprang, haha. men ett varv runt huset med allmänt jobbiga problem på vägen blev det iaf. gita tappade tillexempel sin sko, o att sitta i en konstig ställning med benen, så lågt man kan för att där sitter någon inne i huset vid fönstret o tittar ut så man knappt vågar röra sig känns ju inte heller för bra i foten, men men kul o spännande som sagt, haha. sen var det till att springa därifrån till bilen, då blev vi troligen sedda, men äsch, tur att vi sprang då bara för annars hade vi mött fler gäster när vi hade sprungit därifrån och det hade ju varit lite misstänkt. ;P :D :D :D :D :D
P.S.   Mina händer luktade bara mossa o jord när jag kom hem, ;P    D.S.

o nu då, vet inte, men såsmåningom blir det sängen iaf.

PussHaj SpioneringsPaj ;)

RSS 2.0