29 Augusti

wooew,
här är jag, såå skönt med helg!! Den har varit efterlängtad enda sedan i tisdags då man trodde det var helg, phu. och både skola o sen städning o packning tar ut sin rätt, och nu i början av terminen innan man vant sig vid dessa mornar igen. usch ja. tänkte; inget planerat i helgen, guud vad skönt, skulle städa på rummet och försöka rensa i garderoben med, bra det kan jag nog få tid till tyckte jag, jo jag ska göra mitt bästa och inte bara lata mig. nu ska jag dock jobba 4h imorn med, på coop. det krisade visst, gutte för mig.
   var förresten på coop i veckan o lämnade schema osv. så sen får vi se hur det blir, mmhm.

Mormor o Morfar är här nu, dom snackar och fikar, firar mamma som fyllde år igår, jajemen. trevligt. :)

Annars är det bra, gick fint på förra körlektionen tex. Dock känner jag en aning frustration över att alla, nästan verkligen alla tar körkort nu. phu, hur många som helst runt omkring mig, baah vad jag blir stressad, vänta på mig!? men det kommer väl det med, antar att det får ta den tid det tar, men ändå.
   Det är ju positivt med förresten, kan ju lifta lite här o var :) men det får jag väl ta igen en dag det med.

Ajja nu ska jag pysa,

   Puuss

21 Augusti

hej till vägverket
uppskrivning idag alltså
yees, great work

14 Augusti

heej!
waah, då var man här och nu är man ledig, från coop iaf! körkort mm får man allt dras med iaf..
tja vad händer, för tillfället har vi besök av Linids. och det hör till ovanligheterna för mig att sitta o blogga då men men, dom roar sig med kortleken sålänge :) ska snart joina i guess, eller göra någon "syssla" så mammsen blir glad när hon kommer hem..

Iallafall så sen sist har det mkt väl blivit hlm-festivalen, en lung kväll o en röjar-natt. haha, bl.a med underbara coop-ligan plus Carro o Anki, muums! ;) ja plus syster då, och lite kusin m.fl m.fl åtminstone så blev helheten en trevlig upplevelse, mhm.

jobbat sista dagen på coop då ja, för ett tag iaf, kommer nog finnas på bygget i höst också, iiih. glaad
var och hälsade på och med sådan timing så var alla härliga människor på samma plats, mm jag vantrivdes på jobbet inte.

och pluuuuuggar gör vi annars? JADÅ. körkortsteori, nu jävlar får det snart va nock, men jag är inte uurkass längre iallafall, gött jobbat. och övningskörning, hata att köra bilar med olika bra broms. annars bra. punkt.

nej ska avsluta o checka läget, senare fordonslektion - jeej.
snart skola igen


     Puuuss




♣ En sak till-jag ska ha martin stenmarck i min bil

6 Augusti

Heej, veckorna har bestått av en hel del jobb, långa dagar och det först man prioriterar när man kommer hem är dessvärre inte bloggen. men här är jag nu.

mkt jobb som sagt men guud vad jag trivs, vi har ju börjat komma igång ordentligt nu kan man säga, nu lagom till sdet är dax att sluta, o Ida har redan slutat. phju ja men förhoppningsvis kommer vi ses till hösten, :) som det ser ut nu har jag tre dagar kvar sedan väntas en veckas sommarlov för min del innan skolan åter tar fart. fy för vad sommaren har gått fort, redan skolstart och vi börjar sista året på gymnasiet med bal, student o allt. Läskigt och sen en oviss framtid, huh.

På tal om framtid så får vi hoppas att vi har ett körkort relativt snart, jag kämpar hårt för det nu iaf, känner pressen med då en hel del håller på samtidigt som mig nu o jävlar att jag ska klara det (varken dom gör det eller ej!) baah, och ja, då får jag stå i med plugget. men det går rätt bra nu,

Livet annars det funkar, allt knallar på så vanligt det nu kan, kattungar som börjar bli sociala tex, väldigt gosiga. Panter (svart katt, bilden) som tror att han äger min säng och sover där varje natt, massvis med raberbersaft på lager och imorn kanske vi bakr ngt, ngt smaksatt med citron då där ligger en sådan i köket utan förutbestämt öde. vi får se.

Och så har vi hässleholmsfestivalen denna veckan då. jaha, vad händer,? för tillfället har jag ingen koll men in ska jag o trevligt sällskap ska nog inte vara så svart att skaffa. punkt slut.


jag saknar dig </3

På bilden syns Gullan och Panter
-Gullan som är bort sedan förra året och som jag innan dess hade haft jättelänge, min första riktiga katt, som var tillgiven mig men ingen annan trots hennes uppväxt med mig o syster. hennes sällskap så fort man satte sig ner ute eller kom hem efter ngn form av kondition. hennes sällskap. hennes dreggel då hon var glad, en sann faktor. puss på dig med, saknar dig ♥

-Panter som fortfarande finns hos oss och oftast i min säng, han är blind men han klarar sig fint iallafall. Han var kattunge samma år som vi skaffade Cellie och när dom var små så busade dom ofta och alltid, söta redan då.  det händer att dom busar nu med, men nuförtiden har ju Panter lite handikapp, han får sikta efter Cellies uppspelta andhämtning.

      Puuss
 

RSS 2.0