15 Oktober

Aa, resterande tid av helgen försvann lika fort som den kom och en ny vecka startade, imorgon är det redan torsdag och snart är det helg igen. Tiden går så fort så man knappt ens hinner blinka.
Tänk bara som så att iallafall halva och mer därtill av höstterminen har redan gått och till sommaren tar vi studenten- läskiga tanke.

Iallafall, veckan har varit ok, lite krumelurer upp och några ner. tänkte egentligen skriva av mig en hel uppsats angånde mitt irritationsmoment men kanske lika bra att skona er andra som har ovan att sitta här och läsa. det kan skrivas personligt till denne om det efterlyses annars får man väl hoppas att folk förstår vad problemen är. men det tror jag inte att man gör, "ajja vad vore väl en bal på slottet," suck suck.

nej vet du vad va jag inte borde sitta här utan läsa i vår svenskabok "Candide" usch jaja, får väl göra det plus att hjälpa lillebror att träna på sina glosor.

- Erik, skriv; lång
- hmm, hmm, ledtråd?
- Vad är långt?
- aah, träd.. tall! :)

   
           Puuss

11 Oktober

Hejj!
tja får väl hålla vad jag skrev att jag skulle berätta om personalfesten som var för mer än en halv månad sedan, men iallafall jag kan väl påstå att det var mkt bra för min del och jag trivdes bland mina kollegor, waah ! :D dock ovant att ingen var blåklädd!! xD

Hänt massar sen sist känns det som ;
x börjat dansa i vinslöv igen, mkt skoj och perfekt tempo o svårighetsgrad, gott!!
x fest hos Katti, massa kul, sedan utgång Qbar med sis mfl
x dans i tallis med Linda, siri + mamma
x jobbat en del på coop
x testat kassan
x jobbat på tallparken, där jag förövrigt brukar dansa!
x kanske även ska vara på pizzerian i vinslöv? (samma ägare som ovan)

Aa allt flyter på, inte minst gårdagen som bestod av Halkan! wiho, hade väldigt roligt och allt var massa positivt, en anna på topp!
   På kvällen blev det jägers med alla människor, JAA! skitgott och hade väldigt kul där, roligare än på länge på ngt sätt, härligt o träffa alla töntar igen. haha, maah :) !! (-Linda, Ida, Lelle&Elin, Anders&Maria, +fam)

Nu ska jag gå och vara duktig för att sedan se hur det kan påverka en mammas humör,

   Puuss

RSS 2.0