24 Januari

Fedde, jag är ju fett grym på det här med uppdateringar alltså, unbelieveble ;)

Ajja, livet rusar fram jag har hunnit ha hela jullovet o börjat min sista termin! sinnes!
Jul och nyår var iallafall meegatrevligt, nyår firades hos vänner på Norregård med en del bästa vänner och en del man tyvärr träffar alldeles för sällan, massa härlig kväll i varje fall :)

OCH, jag har hunnit med att ta KÖRKORT med minsann, (men det vet dom flesta som läser här) dock värt att nämnas iallafall tycker jag, så där var det ;)

Angelika min kära vän for till england för att jobba som Apair i ett år, sorgligt men spännande för henne! :) Var på en väldigt trevlig "avsedsträff" fö flickan i fråga, fia med hutt och kvällen var gjord! ;)
Fick brev i veckan och Anna blev överlycklig! :) Ett svar är snart påväg till henne och sen får vi se när det blir påhälsning! WIIE!

´Blev bjuden på 18-årsfest av en flicka vid namn Cassandra, tack vännen :) även om det var massa kaos på slutet så var det i helheten en lyckad kväll, mkt nytt/halvnytt folk för mig, men det löser ju sig som alltid, NAJS!

Och idag, ojskipojski, är det min lillebror Eriks födelsedag, grattis till honom fast han inte varit särskillt snäll på senaste tiden, morr*

Förresten, massa viktigt, glömde (!?) ju att man provat balklänning i vnslöv och nu är den beställd! en mörkbrun variant med blommor som har paljetter och pärlor på, nice stuff,. Vidare dröjer det sedan ett tag innan man får reda på vilken kavaljer man blir lottad med, måttligt läskigt, må jag säga, men det fexar vi,!

Fasen alltså, palla denna megasnabba uppdatering men men jag har ju fått lite klagomål, känner också att jag är mega taggad, feteglad eller vad som helst, vet inte vad som tagit på mig, höhöh. Ajja hoppas humöret håller i sig inför eftermiddagens firade av lillebror och sedan inför dansen ikväll, gutte, :)
'
OKAAAJ folks, (eller Katti!?;)) ha det fint,
på återseende!

    Puuusss

RSS 2.0