29 Februari

Åter sitter man här då, efter ytterligare två dagar. Eller knappt det ens.

Gårdagen flöt på som "fisken i vattnet", passande nog då vi höll på med fisk i skolan, och detta gick bättre än vad någon förväntat sig, toppen! Följde med Nelly till Vero Moda efter skolan slut där det inhandlades en jacka för henne :) Till rese o mötte upp Carro, Abbe o Todde :) senare kom också Pemms o Elin. :)

Därefter gick bussen (med Carro, Abbe o Todde) mot Önnestad där jag, Carro o Abbe steg av. Hade sedan en och en halv timmes trevligheter här då vi träffade Matilda, (+Blondie & Bajsi) ;P och Björn, Anders m.fl. som jag inte kände så bra :) I vilket fall så var det najs o en väldans tur att vi hade våran GUIDE med oss, haha xD
Epatur i baksäte (om det ens är värt att bli kallat det xD) hem till Todde, blabla, sen fick man skjuts hem av Abbe, fan vad det tar tid med Epa, haha, men jag kom ju hem ju :)

Denna dagen är man då ledig och har hittills gjort snabbmidda med far, kollat erbjudande osv ang. teoriböcker mm till körskolan som det snart är dax att ta tag i. Har också gått o hämtat mina (TRÖGA!) småsyskon med Tessan :) Bra med en promenad i duggregnet, promenader osv vidare ska för övrigt också tas tag i och så även min franska som ska återupptas då jag fick reda på att jag nu har fått det till hösten. Phju, dax o ta tag i sitt liv nu under dessa fem veckor som jag planerat, wish me luck!

Ikväll blir det dans i vinslöv med några kära vänner, återkommer mest troligt med detta.

   Puuss


27 Februari

Joho, skolan har då kommit igång igen, får väl påstå att jag trivts bättre än förväntat så plus på det. :) Och nu var den snart slut igen på ett tag och så även läxorna som i stort sett stannat upp för fem veckor framöver, så länge som det också dröjer innan man sätter sin fot på Österäng igen, känns skönt förutom att det är praktik som lär utövas under fyra av dessa veckorna iallafall, känner mig inte särskilt taggad alls för det. :/ hmm, illa. Men i övrigt har dagarna varit bra som sagt, i korthet kan jag säga att i måndes blev det en mini-tripp med en flock florister i hlm, trevligt sällskap ;) Tisdagen var det ännu en tur på stan i kstad denna gång med flicksen, blev även två inköp. :) sedan dans i full rulle, plus information om det stundande lägret som komma skall :) iiiih :) Idag slutade man tidigt, blev en tur på stan, buss till hlm, en stund där o sen vidare med annan buss till tormestorp, därefter spenderades 1 1/2 h på min lågstadieskola (där mina syskon går) då vi inte hade någon större lust att gå hem i det blås- o regnoväder som infunnit sig här. Här blev man iallafall väldigt uppskattad, fick rita bilder o massa sånt till några söta flickor :) hem, ont i magen :s här, fortfarande ont i magen. Hmm.

Men nu ska jag iallafall avsluta här,

   Puuss

24 Februari

Heej :)

haha, gårdagen var gick mest i glada tecken, jag o Siri (sigrid) var ute o hon red lite barbacka när jag ledde Dröm o sen var vi helt plötsligt snapphanar xD Som fars kommentar: "17 år, haha" och haha jag håller med, ;p Senare på kvällen var det Melodifestivalen, och efter blev det dans&trams&flygturer. katastrofala skrattattacker. phju.

Inte mkt hittills idag men det blir iaf till att läsa ut svenskaboken och plugga religion. just what i wanted. huh.
   Kan förresten underrätta er att tuppen fått namn, jag o Siri ville då att den skulle heta Gösefjösen men vi hade inte riktigt majoritet ;) så mamma sa att den skulle heta Lars, för man brukade döpa tuppen till det namn karlen i huset hade därifrån man fått den, så då blev det Lars ;) haha.
   Och förresten så är vi inte längre kattvakter, känns minsann en aning tomt, hon har ju tagit  rättså mkt plats trots allt :) lille Gösefjöse-Tösen :)
            skola imorn - jeej?

  Puuss


22 Februari

Hej,
Gårdagen flöt måttligt lugnt förbi, blev en del läst i svenskaboken och även städning. Tjusigt.

Idag har man (+ far o syskon) varit ute i verksta'n o röjt o städat, och eldat skit. Intressant ;) Fick också ett trevligt avbrott med besök av Linda  (+Gunilla o Jonas) i hennes nya fina RÖDA bil ;) Vräkigt ;P Sen mer städ vardagsrutiner osv. Även ett strömavbrott på sisådär en halvtimme, lagom så. Spelade då spel med syskon o annat allmänt tidsödande. Let's dance. Nyponsoppa med gräddklick i + semla á la ma soeur et moi. :) Nu en snabb dansstund, sedan resultat av kvällens let's dance.

   Känner mig faktiskt en jävla aning sviken, vet inte om jag borde, men jo, på sätt o vis, faktiskt.

    Puuss


20 Februari

Mm, 20 feb idag då o fyra dagar sedan sist, på fyra dagar med sportlov kan det hända mkt eller ingenting. Mina dagar är nog något lite mittimellan. (Söndag-Slappdag :)) Måndagen börjades med datorspel och frukost, i guess. Efter en väldans beslutsångest så föjde jag iallafall med till qpoolen där Erik skulle spela fotbollscup med sin klass. En väldans kämparglöd men dom gick inte vidare. :/ (men skönt också så kom man hem tidigare ;)) Mat, datorspel. Iväg mot vinslöv för träningsdans, plockade upp Lindis på vägen. :) Vi dansade också ihop hela kvällen, ett vinnande koncept ;)


Tisdag då, mktmkt dräll o datorspelande, jag har nog blivit besatt, hittat en hemsida o sen sitter man där hur länge som helst o tiden bara försvinner, helt meningslöst, jag veet. meen (a) haha. ska försöka skärpa mig. På kvällen blev det sedan träningsdans i Stoby, trevligt det också :)


Idag så har det hittills inte blivit mkt gjort och det är därför jag ska lämna datorn nu, har ju spelat spel idag med, höm. jaja.


    Puuss


16 Februari

Heejsan :)
jao min torsdag bestod av som vanligt en praktisk dag, sedan även utvecklingssamtal, ja jo. Plockade upp Linda i kstad o sen åkte vi hem till mig, där vi fördrev kvällen med prat, mat, kortspel och film. Äntligen fick jag se min "Stolthet och Fördom" igen :) Treevligt kväll like usual med dig :)

Fredagen var vi då lediga, mööjs det. :) Siri ringde dock hem (från sin skola) vid 10 o ville hem för att hon hade ont i revbenen, o eftersom mamma sov o far var ute i skogen var det bara till att promenera för att möta henne, till sällskap hade jag Tessan och Babs. :) hem igen, förberedelser och packning, och dräll. Sedan var det åter dax för promenad till tormestorp då jag tidigare lovat mor o far o gå o hämta erik o siri idag (oturligt för mig att siri ville hem tidigare) så ja, iväg igen o nu hade jag sällskap av Zorro :) Hem, dusch, förberedelser osv. Gita kom hit med deras katt Tösen som vi ska vara kattvakt åt i en vecka, kan meddelsa att kisen börjar vänja sig :) iallafall åkte jag med gita in till stan sen för att att tåget till kstad :) väl där möttes man upp av Nelly o Lotta, inom pressis o hämta blommor som Sanna varit så snäll o tagit från skolan till oss osv, haha ;) HM nästa, lite dräll o sedan hem till Saris :) Här blev det tillfixning, mat, twister, dricka, promenad i stan o allt möjligt ! Med trevligt folk kan det gå hur som helst, folket: Sara, (värden) Nelly, Emma, Therese&Danne, Lotta, Myte, Henrik, Karin, Ida, senare även pajtim o agron + en till. Och jag dåe :) wihoo, tack för en mktkul kväll, alla medverkande!

Idag, var det först till att ta sig hem, sedan har det blivit mest dräll pga av väldigt få timmars sömn. men men, så ja, allmänt slö o skön dag. Exempel läst ut en bok. o ikväll blir det troligtvis melodifestivalen.

   Puuss


13 Februari

Tjo!
Humöret har verkligen kommit på rätt köl igen, wehoo :)
Och det var väl pga. gårdagen då, som börjades med idrottslektion á la dans avec moi. Gick (enligt mig) trots allt väldigt bra, i guess i had very good pupils :) Glaad. sen svenska -  hum har haft roligare. Religion - av fyra religionslärare på 1 1/2 år har vi nog den bästa nu, bra genomgångar lättar alltid upp. Matte - världens flumm idag, mööjs! "Har han klippt sig?"  "ASGARV!"  haha, naawe ;) Tåg o hem. sedan frammåt kvällen blev det dans, jao denna gången var det ett jäkla ös, om t.ex. fyrtur från hjörring inte hade tagit slut då den gjorde det hade jag nog dött av ont i magen pga. skrattattack ;D älska!

och idag då. två lektioner, rättså lagom :) en runda på stan - klädprovning på Sara, lunchning med god mat och goda vänner :) o ytterligare en tur på stan. Idag införskaffades då ett par skor, som jag nog behåller, fast dom sitter som berget, men det kan ju vara positivt också. Nöjd med min dag so far :)
Tåg, handling, E&S,  hemma. inte mkt medhunnet sen. men nu ska jag avsluta detta inlägget iallafall!

     Puuss

11 Februari

Grattis på 18-årsdagen Sara! :)



Okej, gott folk. Jag bär på något konstigt inne i min kropp, vilket befunnit sig där sedan i början av förra veckan. inte minst idag konstaterade jag det då jag flera gånger kom på mig själv över att reagera över saker som jag vanligtvis skulle skitigt blanka fan i. det är ju nästan omöjligt att räkna upp alla folk jag blivit irriterrad eller bara hopplöst trött på den senaste veckan. Försöker istället hålla mig dämpad och tyst för att inte låta vissa relationer skadas. dock lyckas jag inte alltid men hoppas att folk har överseende, vilket jag tror att dom drabbade hittills haft. vet inte varför eller vad som ska bättra detta, men en veckas lov borde ju bättra på mitt sinne med tanke på att jag kände mig mycket bättre till mods endast efter vår lediga fredag. och tjejer, ta't lugnt, jag ska inte sabba varken er eller min fredag, No way.



Minnesbilder - hela tiden - den senaste tiden - jag saknar dig - oerhört - Lakris ♥

9 Februari

Hej,
Vad kan man säga om torsdagen? hum, mkt o göra på blekedamm, och det gick väl bra. trevlig dag i allmänt. bussen hem, dräll o tv o annan oviktig sysselsättning.

Fredagen var man då leedig, mmhmm :) råkade först o främst sova till 11, gotte :) "frukost" och ut o hjälpa far o fixa hålorna i vägen, blev så att jag fick köra traktor o han fylla hålor. hmm, gick väl bra större delen, men iaf 1 tabbe, hehe, inte så bra. sen skulle vi hämta E&S o då fick jag köra både ner o hem med min bil, och far till hjälp, lite skillnad i hastighet från traktor till bil, haha. ;) sen var man allmänt duktig o täckte spåren efter min tabbe, o hjälpte till i stallen o mågade till Dröm (hästen) osv. var också o hälsade på hönepönorna o alla andra djuren. är det något som kan få mig på bra humör så är det då djur, som aldrig sviker! och det i kombination med att få ut o hjälpa till o göra allmän nytta igår var nog bra för mig, kände att mina agressioner eller vad det nu är dämpades inom mig igen. skönt det. För dom har funnits där den senaste veckan, bara att jag blivit trött på människor eller deras uttalande eller att folk i allmänhet har retat upp mig för minsta lilla, men det ska försökas hållas borta. I hope.
   IAllaFall blev det ett bubbelbad på fredagkväll och även Let's dance. :)

Idag, öhm, väldigt mkt dräll.?  Nej, vet faktiskt inte helt ärligt vad jag fördrivit dagen med, men känns som om det gått lugnt o skönt till iallafall ;) I övrigt är jag glad över att det bara är lördag fastän det känns som söndag. :) 
Ikväll blir det till att vara onyttig framför tv:n som visar melodifestivalen, :)

     Puuss

image6image5
                                                                                                     Räddare i nöden

6 Februari

Goddagens :)
Projektarbetet blev tillslut färdigt och redovisningen på måndag gick väldigt smärtfritt, glömde bilderna en stund men ingen större skada skedd jue. :) Samhällen var väldigt trevligt - Ja, jag gillar Mats, han gjorde min dag :) var tillochmed så glad att nar jag kom till hlm o gick i stan en stund fick jag en impuls av att köpa något till Siri, och så blev det. Något till mig också, öronhänge ;) Till kvällen blev det träningsdans i vinslöv, hade jätteskoj fast man dansar med en massa äldre, gott tempo o fullt ös! :D dock verkade det ju inte som att alla (eller jo alla, alla utom en) uppskattade oss, så vi får se hur det blir med den saken.

Tisdagen börjades med skridskoåkning, yiiiiha, skiitkul :D mjukishockey blev det, o duktiga var vi. inte för att vi tacklades men andra välte ju iallafall ;P Lektioner. Ringde till coop forum ang min prakik, första dagen blir det till att infinna sig mellan 8,00-17,00. jag jublar inte av glädje. men jag vet, det är så det är. Dans på kvällen, öhm, lite rörigt o inte alls samma flyt som när man lärde sig danser i måndes, en aning bittert det. även en aning sämre humör på slutet, men anser mig faktiskt helt samvetsfri från det. Jag klandrar ingen annan heller, fel tidpunkt bara.

Onsdagen börjades med matte, jeej. engelska - då vi fick reda på hur vår engelska-redovisning/projekt hade blivit bedömt - jättebra omdöme, det bästa, vilka leenden som spred sig i vårt lilla rum :) samhälle, sedan var det lunch, no more lessons. En tur på stan med Emma o Sara :) o sedan buss. Mattestund på biblan medan jag inväntade syster - vidare mot qpoolen för att träna. dock gick inte våra planer som planerat, för man måste ha ngn form av kort, som kostar minst 1000kr och det hade varken anna på kontot eller var hon särskilt sugen på att slänga iväg utan eftertanke. så det blev bara solning för min del. och nu har jag bränna både med sportbh och vanlig bh, känns gött. eller nått. sedan hem, Tack syster trevligt till o från :)  här har det inte gjorts mkt, ska se om jag kan fixa lite music o något intressant snok^^

Om man skickar ett sms till någon som iallafall uppskattade en a lot förr, som såhär:
"skulle du kanske ha tid med besök av mig på torsdag vid 5 och en stund efter det?
Och får tillbaka:
"jag får se.. jag hör av mig imorron!
Hur tolkar ni det då? dessutom när folket inte hört av sig ännu, okej visst några timmar kvar. och dessutom igen när man bor på internat och mest troligt inte kan ha saker o göra dygnet runt när man inte träffats på månader, finns det inte en liten stund då tro? eller är det kanske jag som misstar mig? iallafall om man inte har tid, sitter ett argument aldrig fel.
Varsågod för att jag aldrig lämnat dig i sticket fastän jag har haft andra vänner.

suck, på det o en massa. känner mig smått upprorisk på allt när jag tänker efter. illa det, jag får passa mig.  Hörs.
    Puuss

3 Ferbruari

okej,
dagen igår, flöt mestadels som planerat, mycket arbete med projektet. blev en tur ut, dock fick man inte mycket frisk luft då denna tid spenderades i bilen, min bil, med mig som förare, och far som skräckslagen lärare, nej skojade bara, men visst var det nog lite nervöst ibland, det tyckte iallafall jag ;) haha, men gick fint, det var ju trots allt ett tag sedan sist :) mm o projektprojektprojekt. phju. kollade på en film som gik på tv:n senare, från en bok av Jane Austen, som hette "Förnuft och känsla" samma författare som till "Stolthet och fördom" som vissa vet att jag är väldigt förtjust i. :) denna filmen var också bra, och snarlik denna förra. men "Stolthet och fördom" är bättre..? men jaja.

Och denna dagen har det hittills varit arbete med mitt kära (NOT) projekt, på sluttampen nu minnsann. sedan ska man bara öva så att man kan redovisa det imorn då, yehoo. men tror jag tar en paus nu, så man hinner njuta av vädret och helgen som bara försvunnit medan man suttit vid datorn, förvisso för en god sak denna gången, men ändå.

               Puuss

image3image4 
                           Detta är då min pärla, eller nått ;)

2 Februari

Tjosan,
Idag är det så jäkla urläckert väder, så jag ska snabba mig här och med mitt projektarbete så jag kan gå ut utan att behöva plugga röven av mig sen, sooooool !

Hmm, Torsdes, skoldag dvs praktiskt dag, jodå. Liten tur på stan med Lotta, och Sara o Therese till o från. Tåg med Sanna o Carro i sista stund, mkt trevligt :) En stund i Hlm med Sanna, senare buss mot sösdala och Farmor som fyllde år denna dag, :) Resten av fam anlände och det blev firande med fika och prat. :)

Fredes, praktisk även denna dag, flambering^^ slutade rättså lagom så tog bussen, hoppades på sällskap för engångsskull och när jag precis gett upp hoppet om sällskap kom Abbe o var trevligt sällskap den sista halvtimmen, trevligt :) blablabla, senare denna kväll blev det Let's dance och slöe. skönt detta.

Idag, först o främst fint väder!! har inte hunnit med så mkt mer än att konstatera det och snoka runder här en stund. och frågan är ju om man inte ska pallra sig ut innan projektarbetet, men å andra sidan hinner jag nog inte det då jag mest troligt får fixa middan också. okej, vi får se hur dan förlöper!


  Puusss

RSS 2.0