31 Augusti

Heej, då var det den sista dagen Augusti idag då, är det okej att börja med vinterjacka i septembermånad?
        vad jag menar är att huh vad kallt det har börjat bli, särskillt på morgonen, framåt eftermiddagen går det ändå  bra med den vanliga jackan, men däremot  funderar jag skarpt på att plocka fram vantarna inför morgnarna, huh.


aha, något speciellt denna veckan, njae. rättså lugn,. men en väldigt morgontrött anna.
i torsdes var det charkning, det gjordes prinskorvar, lasagne, leverpastej, m.m.
detta var nog den roligaste bleke-dagen hittills på denna terminen, inte pga. sysslorna men vilket fluumm, haha, allmänt trams, provsmakning av allt o aprikoskrig ;P NAAAjs like bajs ;)

Två nyheter ang. skolan idag:
en bra: vi (sara, therese o ja) får både matte B-kursen och Mat&dryck-kursen fast man egentligen ska välja mellan dom båda, detta för att det inte blir några shema-krockar osv nu, Yeees :D
en dålig: istället för att börja 8.10 på måndagar så börjar vi 9.50 och istället för att sluta 14.30 på fredagar så lär det nu bli 15.50 bara för det.. :S krääk, o vi som hade ett så underbart schema innan, humm. :(


ajja, nu ska jag vara onyttig o kränga chips o glo på tv, vilket jag faktiskt har nästan förtjänat med tanke på den motion som jag har utövat denna veckan, ha, har tränat mer denna veckan än vad jag har gjort sammanlagt på hela sommaren, ;P men ,

Pusshaj ehm,SkolPaj


25 Augusti

Aaaa, mushalla, vilken härlig dag det var igår, faktiskt hela veckan har varit myyys. (:

ja då i onsdes, den 22 Augusti,  bangade vi våra malmö planer o käkade lunch på house of bagels (som för övrigt har en fettgrymassnyggvacker vägg :D) i ca 1,5-2h, mkt gott och trevligt tillsammans med THE GIRLS <3
o andra dagar har det varit ex ösregn då vi fick skjuts av vår lärare, haha, medans ettorna fick gå XD haha.
o litta turer i staden har de också blivit, treevligt. jeppjepp.

Igår, den 24 Augusti, anders födelsedag, skoldagen var ok, o på kvällen var det logans, Yeah, haha.
blev riktigt kul, men usch vad man kan bli trött i benen, ;P jag är väl kanske klen eller så är det kavaljererna som har en skum dansteknik, haha. åkte med systeryster&kalle dit. Folken:Ida, Gita, Matilda, Albin, Björn, Micke, Anders, Emil, Edvin, Gunnar, Elin&Lennart, Jocke, Stoin, Siri. Mormor o Morfar m.fl.m.fl. Härligt gäng :D haha.


Och nu väntar jag troligen på vattenkoppor, för igår blev min lillebror sjuk, och jag har inte haft det innan, bajs.


PussHaj LogdansPaj

20 Augusti

 Nämen hejsan :)

Den 20 Augusti hade då min syster o hennes pojkvän "45-årsfest", dvs Gita fyllde 20 o Kalle fyllde 25, detta firades på Hemvärnsgården i Tyringe, med god maaat :) o dricka. o senare även kladdkaka o kakor o bullar, gottgott :) yes.
Kvällen såg till en början inte alltför ljus ut men det blev faktiskt en lyckad kväll ändå! detta pga. folket som det brukar vara: Gita, Ida, Elin&Lennart, Roger&Jennie, Gunnar, Edvin, säkerligen med flera. haha, o Gita du e så söt när du e litta dragen, haha ;P garvgarv. :D Lyckat.

aao, något mer, njae. möjligtvis då att idag har vi börjat komma igång med dom teoretiska ämnena, två nya lärare hittills o dom verkar faktiskt bra! o det underlättar för att man ska lära sig något över huvudtaget.
- O precis som förutspått så är det mesta dels, alltid, trevliga tågturer :)

men ajja, nu ska det planeras inför morgon dagen då man har en timmes matte men antagligen inte kommer få sovmorgon för det trots att den börjar 12.50 :S örk, får se om det går o lösa..

PussHaj 45årsPaj!

15 Augusti

             Skolstart-du vet, andra ring, LP2b

trevligt återseende av mina kära vänner :)

                    och imorgon blir det styckning av gris för hela slanten,
                                            och jag vet ju vem jag skulle vilja stycka, annars, 
                                                        men det bör  inte skrivas här för då är det troligen mobbning,
                                                                              schooool. no depp.
(och missförstå mig inte ang mitt styckningsoffer, det är inte kus.)


nu regnar det, pissregnar.

            lär bli trevliga o endast trevliga tågresor denna terminen också, aa <3

nu ska jag klippa färdigt mina nagler inför morgondagen.

   hackigt inlägg, I know
              


PussHaj AndraringPaj

12 Augusti

hej hej, tänkte att det skulle bli en kortis idag, good luck..

som sagt festivalen i torsdes ja, trevligt, mer o mindre till o från. Carro, Cassandra, Matilda o jag till en början senare även tillökning, dvs, Björn, Albin o Micke. trevligt, mkt skratt.
      träffade även en massa underbara människor som man inte sett på jättelänge, tror att jag i stort sett nästan träffade alla som betyder något i mitt liv den kvällen, de största, ok, verkligen inte alla, men många. :) underbart.

fredagen den 10 Augusti-inget av intresse


Men lördagen de 11 Augusti bar det iväg till liseberg med underbara människor, saknade dock min systeryster som var hemma o hade vattenkoppor,. bussfärd uppåt mest prat med Ida :) stopp-fika.
framme-mat-in på liseberg. :D the gang-Ida, Angelika, Issa, Andy, Viktor, Oskar, Annie, Maria, Alexandra o jag :) o kunde man ha något annat än roligt med dom? -svar nej!   haha, en hel del karuseller, bl.a. vattenkarusellerna pga. det otroligt varma vädret, Phu!
bussfärden hem, bjöd på massage och ett inbördes "din mamma-krig" ;P guud, roligaste bussfärden på bra bra länge! :) Härligt. en godbit från kriget? ok.

          "Din mamma är så tjock så när hon ligger o solar på stranden
                    kommer greenpeace o skriker: Rädda Willy!!"



snart slut på sommarlovet.?


             PussHaj LisebergsPaj

9 Augusti

haj haj hallå.

då var sommarjobbet på maxi avslutat, mkt skönt men lite sorgligt. ajja, jag bjöd på kaka i måndes o det var mkt uppskattat, haha. i knew it (:

Onsdagen den 8 var det en heldags utflykt med familjen, även Gita alltså :)
först ett besök på keativum, mkt trevligt där. jag o Gita gjorde även ett besök på kreanova, alltså där man kollar på en 3d-film på hela glob-taket, eller vad man ska säga."där satt vi i en helikopter o flög över vattnet o mkt fin natur, vi höll även på att krocka med ett berg när vi flög, för att senare sittandes i en gummibåt hålla på att falla i vattnet" haha, upplevelse, men mådde faktiskt lite illa...
Därefter vidare till Eriksberg, typ en sorts nationalpark, men en bil-slinga på en mil där man får köra runt o se om man ser några djur, även en del stopp under tiden som tex korvgrillning o fika osv. en trevlig dag. :)
mer och mindre till o från iallafall.


Vattenkoppor om två veckor?



nej, nu ska jag ut o hitta på något tror jag, sen blir det festivalen ikväll! :D Yeah.


PussHaj EriksbersPaj


4 Augusti

jaha, då satt man åter här då. endast 2 dagar kvar på maxi o därför ska jag baka typ nått gott meed choklad idag till dom :) är faktiskt ensam hemma hela dagen i stort sett, för fam skulle på nån "skördefest" o jag pallade intem utan vill va hemma förengångs skull o ta det lugnt. däremot så 5min innan dom skulle köra sa dom att dom nog skulle inom en djurpark också, med zebror o apor, o då blev anna lite sugen men inte lönt att försöka ens, ajja. :)

det var ju faktiskt gårdagen, den 3 Augusti som jag skulle klödda ner litta om.
Logdans hos mormor o morfar- o där har jag alltid så kul, inte minst igår!
påtaglig Girlpower-Matilda&Carolie&Anna-aah habibi, mushalla bästa någonsin, Walla!
(får kanske ta o tacka Zigge, Harry, Silvija för att hon lärde mig dom orden en gång! för så kul vi har med det när ingen annan fattar nada, maha!) vi hade, eller ska kanske säga jag hade mkt trevligt, vi fixade t.ex. en mkt fin ringsignal till min mobil när påven ringer xD o en uppdatering av medaljongen lär det bli, C som i Caroline :)
aa, älskar er tjejer, hlmfestivalen nästa, Gött Mos!! :D
  
Gita, neger, ta dig ledig en dag denna veckan, du som är fast anställd o allt va? häng med till eriksberg eller vart resan kommer gå! :)


var förresten hos farmor efter jubbet i fredes o då hade hon hört att jag gjorde lite armband osv, så nu ska jag gå o snickra ihop ett halsband åt henne, 
                                   
                             PussHaj GirlpowerPaj

2 Augusit

Mushalla vad tiden går!! 4 dagar kvar på maxi. därefter ledighet i en vecka. o sedan är det åter dax för skolan OCH att träffa mina underbara vänner där förstås!! :D o det sist nämnda är ju helt klart positivt iaf :D

Tisdagen den 31 Augusti efter jobbet, blev det handlig o därefter buss till Matilda. förberedelser. vid halv 7 kom gästerna, mini b o grevis. picknick på höloftet, promenad, o tittade på askungen :)
mkt skratt, trevligt kväll.
                                          gästerna åkte hem, o jag o Matilda laddade upp för att kolla på askungen en gång till :D
där sov jag sedan, o tillbringade sedan hela dagen efter med min sötnos, litta bonnagöre först, o midda. sedan en eftermiddag i hlm med shopping o solning, yeah! vilka otroliga skrattnissar man kan va, harligt ska jag säga! :D
                åter till kus place o slö o slappe, o en gnu som är dökul, haha. hem vid 8-9-tiden. lovely <3



Hört från jobbet idag:
Eva till sitt barnbarn: "Aah, dennis jag får spader på dig!"
dennis: "Spader? det är sånt som kossorna äter" (stolt)
Eva flabbar: "nej det är klöver!"
                                                                hahaha.



Mushalla påven ringer!
-Inhandlade förresten en urfin medaljong på stan med kusin som jag sedan utsmyckat med ett hjärta o ett m, som i matilda :)
mkt fint, gött mos! (:





hej, jag heter anna månsson o jag har ett cp i huvudet, ursäkta till er som får uppleva den negativa delen med av den, o ursäkta till er andra som nästa får skratta ihjäl sig p.g.a. mig o mitt cp också för den delen.





PussHaj MushallaPaj

RSS 2.0