30 Januari

och antagligen mitt sista inlägg den här månaden,

låt oss se, gårdagen var en mkt slö dag, den börjades med söndrig buss, kom ca 20min senare till stationen dock så var tåget också försenat så jag hann med det precis ändå, tursamt. Idrott, 7pers, mkt lönt. men kul iallafall. omklädning och uppsökning av folk bl.a. vår mattelärare, vi ville då gå hem tidigare, men nej han skulle gå igenom viktiga saker så vi borde stanna, jaha, vi skulle ju bara vänta i ca 3 timmar, de e gutt. Not. men men, blev lite plugg och desto mer prat, vi klarade oss. Hem och senare blev det dans, 2h dans med nybörjarna och 1h dans för oss, även om vissa nybörjare var med här också. Full rulle, faktiskt sköj :) Lite läsning i "dvärgen"


och idag då, jo man har ju studiedag till och börja med, inte helt fel, uppstigning vid tio :) läsning av "dvärgen" och en del på mitt projekt. ska snart börja renskriva och se hur det tar sig. varit ute och tagit lite foton på mina sötnosar, djur av alla de slag, tänkte lägga upp någon bild här men fattar mig inte på sladden till den nya kameran, xD får fråga far om hjälp när han kommer hem, jag brukar ju kunna sånt, hum. :/ men kommer bilder tagna denna dagen senare iallafall. :) Förhoppningsvis.

  Puuss


28 Januari

Tjosan !

Tänkte först och främst meddela att jag inte hade direkt fel förra gången då jag tvivlade på vår ström, däremot var det bara baorta sisådär 5-10min på em vilket är helt godtagbart ;)

Lördagkväll var det som sagt dans i vinslöv, Tallparken. Blev Angelika, Linda, Sara, Anders plus fam. helt enkelt vi kan ha trevligt ihop. gotte. Jag & angelika gjorde ju även en god gärning då vi pratade med någon ensam och till synes uttråkad tjej vid namn Amanda. men nej, vi ville inte lära oss dansa. haha. Men iallafall som sagt, en trevlig kväll denna också.


Söndagen flöt fram lugnt o fint, blev en del pluggande på det man kunde plugga på. Siri förhörde mig, jag förhörde Siri. ibland är det bar att ha syskon. oftast. I övrigt så bli vi väldigt inspirerade av Let's dance, och tränar hopp o skutt o svänger runt som bara den! ett resultat av det igår blev bl.a- ett plattfall, haha och skrapade händer, men va faen, alla har vi våra motgångar, ;P

Idag, skoldag, rättså slapp må jag säga.full rulle på tåget - Sanna, Annie o Freddy :) Hem, tränade ett nytt trick med Siri^^ och sen ska det vara projektarbete för hela slanten.

Förresten jag har kommit på vem jag ska skicka en Alla-hjärtans-dag-ros till ^^  (intressant värre, jag veeet)


   Puuss


26 Januari

phju, vad det blåser och stormar ! blir därför relativt kort inlägg, för jag gissar att vi inte kommer ha ström oändligt länge till.  


Igår var det då skola, och Nell var tillbaka :) inte så mkt och göra praktiskt men senare teori, film och klassråd. Tog bussen hem, 50min med musik, och - Nellys ÖLKORVAR! haha vi lär oss aldrig ;P  Även sällskap via sms heela vägen så det gick faktiskt snabbt, och mindre koncentration på musiken. dock.
Handla, hämta paket, och ta med en pizza hem till fam, Farmor, Mormor & Morfar (som alla var här för att fira Eriks födelsedag, igår) - när jag senare satt där vi matbordet, kom jag och tänka på hur fruktansvärt mycket dom människorna egentligen betyder, mitt leende kunde inte avlägsnas från min mun.
Linda med familj kom hit, dom ville bl.a se hur deras eller numera våra höns mådde (vi hämtade dem igår efter dansen) sedan stannade Linda och Sara här, o käkade kagor o tårta med oss, senare även Let's dance. Gita och Kalle kom också runt 7-tiden, trevligt. Ja, som sammanfattning, Bra kväll. :)

Idag har det inte hunnits mkt, men det ska vi förhoppningsvis ändra på rejält, bl.a blir det nog dans i vinslöv ikväll, såvida, inga träd eller stormar hindrar oss,

  Puuss


24 Januari

Heej, just nu sitter jag och har lunch på skolan därför blir dettta bara en kortis, vi håller på med färs idag, fettigt värre. men gott. okej till och från. Min verkliga anledning till detta inlägget är för att Gratulera min lillebror officiellt, även om han inte kommer läsa detta.
                                     Grattis Erik på 9årsdagen!! ;D


    Puuss


23 Januari

Yesbox, nu känns det faktiskt väldigt mkt lugnare, ett tag, känns som att man har råd att inte ha dåligt samvete var eviga minut man inte pluggar. Men det borde jag ändå, ska jobba med projektet efter detta, jag ska!

Jo iallafall, igår, Tisdag, fick man svenskatalet gjort, skönt det. annars vanlig skola tänkte jag säga, men nej, av 5-6pers som vi brukar vara var vi bara 3-4pers, en aning konstigt kändes det. Men kan hålla med Lotta (och Sara?) om att vi hade rättså trevligt, "men du visar ju dettsen"  haha, eller hur ni nu behagas stava det ;)
Tåg med Sanna o Sofia, nyfikna knäppisar, minst sagt, hahaha. <3
   Igårkväll var det dans, två helt nya, och några i behövande av repetion. Även gamla ansikten som man inte sett på länge dök upp, gutte nice :) pluuuuuugg.

Och idag, Onsdag, kort dag bestående av tre lektioner varav alla hade med prov att göra. Först, Matte - Prov, Engelska - Fick tillbaka prov, Samhälle - Prov. gick nog måttligt på samtliga. Kstad med Therese, och Thereses inköp sen! ;P nej skoja ;P Tåg, alldeles ensam. Vandring i Hlm, köpte en styck present till lillebror som fyller år imorgon, han kommer bli glaad. plus två linnen "bra att ha", men dessa till mig. Buss till tormestorp och hämta syskon, hem. Här.

Nu lär det bli lite tv, sedan förhoppninsvis lite pluggning.

     Puuss

21 Januari

Tjosan!

Helgen har varit mestadels lugn o skön och hemma. Lördes var det iväg o köpa både äpplen o allt möjligt (frukt) i en gårdsbutik, sedan vidare blev det ett besök hos Farmor, väldigt trevligt, hon fick sina julklappar som hon blev till synes väldigt glad för :) Fika och prat, mys.
Hem, städade i min garderob och kan påstå att Siri blev lite kläder rikare. PlockePinn med densamma. :)
Salta kex + ngn sorts ost ex brie + fikonmarmelad = Himmelriket, Yammi ! :)

Söndes, läste jag ut en bok, skrev kladden på Pm:et till svenskan. Gick en pluttig runda med Siri o Zorro. Därefter en rundtur utom hönsahuset som så när på är färdigt nu snart :) kulkul. Andra kalven, söööt. Efter kvällsmaten blev Erik inflyttad i sitt nya rum, jättegulligt blev där ;) Han gillar det men hade dock lite svårt o sova första natten, men han vänjer la sig :) Vi bor nu mera vägg i vägg alltså, ska man skratta eller gråta? ;P haha

Måndag idag, o den har bestått av skola, där vi (jag) bl.a. kom fram till att vi inte har något favoritämne, ska det vara något som är någotsånär kul så blir det matten (!) och då är det ju nästan illa. hmm. Massage, välbehövd. blablabla, hem o sen försök till plugg. renskriver svenskan nu (jovisst, som ni märker..) och sen blir det till att plugga på matten och samhällen senare. phju, längtar inte ihjäl mig precis.

Nej nu ska jag göra färdigt svenskan och därefter avsluta mina konversationer på msn och ge mig hädan min mattebok!

  Puuss

18 Januari

Hej, 
   Engelska redovisningarna gick bra o allas bord var mkt fina, måtte säga att jag är stolt över oss alla ;P eller nått :) men väldans tjusigt iallafall o skönt att ha allt det över nu. Förresten, det var ju hemskt vad fart det kan bli på folk när det bjuds på tårta, haha. Minst sagt uppskattat. :)

Calle vok vok vok, tog ett skutt skutt skutt,                                                                          
över ån ån ån, tappa tån tån tån,
in i kammar'n (hammar'n) efter hammar'n, spika fast den lilla tån

- NellyPelly, tack för ett mkt gott samarbete och nerstressande med denna bit ;)

Efter en film om hur man brygger öl, blev det mc med Nelly o en milkshake, senare även en Emil. Buss, hem.
  Tjoo!
Puuss

  image1image2
                           Vårt bord                                                           Vår bröllopstårta

17 Januari

Tjosan, nu var det ett bra tag sedan igen, oopsy daisy.
   Men iaf helgen var väl vad jag kommer ihåg lungt o skön eller nått, allmänt stadande t.ex undanplockning av julgrejor, fötutom gardinerna och sängkläderna som kan vara kvar ett tag till. och nu har ju även "Let's dance" börjat igen, gillar det programmet, brukar alltid sluta med att jag o Siri tar en svängom inne på rummmet ;P haha

o Måndagen var väl inget speciellt..? men mina söndriga skor som varit i mitt ägandeskap i ca 2 månaders tid då de gick sönder får vi pengarna tillbaka för iaf, gött, så kan man köpa ngt annat för det eller nått ;P haha
   Tisdagen var det först vanlig skoldag, därefter iordningställande inför öppet hus, utställningar o plancher skulle upp osv, lite dryga var vi Sara, eller vad sa vi, (uffe?uffe?uffe?)  men tjusigt blev det :) haha, o ett trevligt öppet hus blev det också med både lapp- o korvutdelning, tja, helt ok, trevligt enligt mig. :)
   Onsdagen slutade vi tidigt liksom vi alltid gör på onsdagar, då tog mamma en ridtur på Dröm medans jag o Cellie slog följe med henne gåendes till Tormestorp, hämtade alltså Erik o Siri till häst, ;P haha, alla ungar på skolan "OJ, en häst!" haha, naaw. stackars Cellie fick inte så mkt uppmärksamhet som hon brukar, :) Allt gick fint förutom lite tango, ett par skyltar är väl lämpligt att bli skraj för? men det löste ju sig det med. Sedan blev det duschning av häst, och märkning av årets första kalv :) söööte :) och vår bagge, Fridolf, Fridde, har blivit lärd att ställa sig upp mot boxen så att han når över kanten så han kan få en puss xD haha, en bagge ;) hihi. Ps. Jag älskar djur :)  plugg o även årets första semla :)
   Torsdagen, idag, först o främst fixades dekorationer och tårtstommen till vår bröllopstårta som kommer bli helfärdig imorn, kommer bli så tjusig :) :) efter midda fick vi lift av vaktis till bleke o där gjorde vi snittar som ska vara som förrätt till bröllopet sk. vi håller alltså på med ett projekt tsm med floristerna o vår tema är typ höstbröllop och solnedgång, därav kan ni ju gissa våra färger, mys. :) o sen ikväll var det dans, lite smått vredesutbrott, inte klokt att där finns en massa agressioner i min kropp, men skönt o få ur sig lite även om det bara var en bråkdel och att den inte riktades till den som orsakade det, men men, nog lika bra det.

Nu var det slut på uppdatering, ha det bra !

     Puuss

11 Januari

jaha, då har vi lite uppdatering av veckan framför oss,

Onsdag, så var det först o främst skola till o med 20 över 11, :) sen till hlm, där jag spenderade 2h i min ensamhet tillsammans med lite plugg på biblan. Långtråkigt och sömnigt dock. promenerade till qpoolen i regnet med fetetunga väskor (o dom var faktiskt tunga, o inte bara för mig, lotta ;P) Möte av syster, käkade i bilen. o sen på träningen efter det. bra med träning idag, både styrke, cykling, simmning, (o bubbling^^) haha, lite frösen var jag dock, inte så nice, men annars bra. hem. blaablaa.

Torsdag, styckning i skolan, o därför en aning lägre temperatur i lokalerna så frossan satte igång, :S liksom det igår på träningen o igårkväll. stack hem efter lunch, jag vet, vekling,. buss i 50min med ipod, längesedan sist<3 handling med mor o far, dödsjobbig, ingenstans o sitta i en butik ju.. hem, vilade/sov i 1h  tillsammans med min vinterjacka, halsduk o täckte, o det var skönt, sedan varm soppa i magen för andra gången den dagen (rimmade xD) iväg till dansen, tänkte bara kolla o prata med folket men blev dans o kände mig faktiskt mktbättre sedan :) perfekt. typ msn, o tidig läggningstid. mums.

Fredag, begav mig till skolan där vi fixade med stekar, karré, blodkorv o sånt. o Anna o Nelly klantade sig, men lika glada för det var vi, haha. bubbelskum. o "dans" haha, o påkommna o jag vet inte allt, väldans trevligt där vår stund i köket idag ;D haha, asg*  Efter skolans slut, gick jag o Nelly o tog en fika på mc xD men gott o trevligt var det. :) Sedan Tåg med Lotta, Sanna o Freja, nice. Allt mer sällan dessa tågturer ju. Hlm, träffade Glenn, (gamla klassen) skiitlängesedan sist, men han är lika trevlig som vanligt fast hann inte snacka så mkt, men iallafall, det är ju alltid något. :) Hem. Pizza (:S) iordningställande av person.
- Jägers, vilket jag tvilat på men wiihoo, vad underbart med alla människor, massa ungdomar o massa känt folk från både nu o "förr"!! Överlycklig!! :D Fick en mktbra kväll med måttligt mkt dans må jag säga, phju. Folk som på ngt sätt bidrog till kvällens utgång: Julia&Rikard, Sara, Linda, Angelika, Sara, Alice, Elin&Lennart, Jennie&Roger, Elly&Björn, m.fl. o mer piggt ungt folk, gotte. Kulkul :)

Lördad, dvs idag, sov till halv 11, "frukost", blabla, gröt till middag, o sen här. o nu ska jag o Siri ut o göra jag vet inte vad, men mest troligt blir det något livligt :)


        Puuss

8 Januari

Juhu,


Söndagen togs allmänt lugnt med t.ex. ett bubbelbad, mysigt värre :) o annars så var Siri o Anna ute o åkte skidor. Ungefär vad jag kan komma på.

Måndagen var det bad i Perstorp, ca 2h, sen till hlm o träna med systern. Gick väldigt bra. Hem, dusch, dräll osv. Förberedelser inför en begynnande skolstart.

Tisdag, idag, skoldag, den första denna terminen. Buss o tåg o buss med trevligt sällskap. Idrott, o sen lite missförstånd, då vi skulle vara i aulan, kom in när där var max 2min kvar xD hehe, en liiten miss alltså. ;)

Tråklektioner. lunch, hamburgare. matte. En runda på stan med Therese, blev en kalender köpt, så även tuggummi o ett par byxor :) Tåg, ensam.

  
Varit smått handikappad idag då jag glömde mobilen hemma, illa. när jag väl fick den i mina händer i eftermiddag var där 1 missat samtal o 7 meddelande, kul att någon tänkt på mig iallafall. :)

Hemma, inte hunnit göra så mkt än, men det ska jag förhoppningsvis.
Så då pyser jag, vi höres!


              Puuss


5 Januari

Hejsan

-Sedan sist har det snöat mer, o anna har faktiskt varit ute i den hittills en gång, sköönt att man inte blivit för tråkig så man inte ens kan åka pulka osv. :) Typ annars har jag mest varit hemma, var o badade i onsdes igen, åter till perstorp, varmare i vattnet, ´Mmm, såå gott :) Hem en snabbis, o sen kom Gita o plockade upp mig o vi begav oss mot qpoolen för att få gymmet visat för oss^^ hehe, hoppas på fortsatta besök på det stället så man får mer än solbränna ;)

Och igårkväll spenderades i Gärds Köpinge hos Nelly. Först tåg till kstad möte av Lotta o buss med henne. Sedan träffade vi Nelly o Emma o Harry o kisarna plus övrig familj. ;) senare anlände även Therese. Blev verkligen en karaokekväll när alla väl kom igång, wihoo, vääldans kul må jag erkänna ;) Pizza, phju. mer sång, typ tävling, men som sagt när Lotta inte blir arg då hon förlorar då måtte det bara vara på skoj ;P haha Två filmer; Con Air och Aristocats. Mys men lite svårt o hålla ögonen öppna på slutet då klockan närmade sig halv tre, soovdax. Mkt bra kväll, tackar tackar flicks! :) <3
   Idag var det upp vid lite i nio, hejdå till Nelly o buss med Lotta. Därefter pallrade anna sig hem med tåg o bil. Inte mkt gjort annars idag, mer än att jag hjälpte mamma med middan iaf, eller om det var hon som hjälpte mig, ajja.


Förresten, jag har permanentat mitt hår, en aning lockigare ;)

Men nej, dax o dra,


PussHaj KaraokePaj

1 Januari

2008 :)

Den 1 Januari, 2008, klockan 00.50 - kissade jag första gången detta året, med Carro ;P
                      haha, såå tvungen ;P

Igår var det Nyårsafton, wihoo, mestadels väldigt lyckad, huh ? :)
Blev hämtad av Carro o co vid 2-halv 3 tiden, då vi körde till vinslöv o var sedan där vid 3. Till Todde då.
Folket som infann sig då var Todde&Carro, Elin, Abbe, Nillas o jag. haha, supandet började vid halv fyra xD men för de flesta av oss var det ändå ok ;) Vid kl 6 var det Taco till käk samtidigt som vi kollade på American Pie, band camp, haha nice ;) Grabbarna försvann o Carro, Elin o Anna vände upp o ner på huset ;P eller dansade satan en stund iaf ;P Angelika anlände :) blev en liten baileys o sen även ölspelet, dock led vi brist på allt vad dricka hette o inte ville ngn komma till oss med mer heller, haha xD Både tv o musik under kvällen, ex kollade vi lite på grease.
Tolvslaget,
då skulle ju korken på champagneflaskan av, men ack så fel vi hade xD haha, någon bröt av den på hälften så det blidde ingen champagne då, bara våra party-tutor, haha allmänt störiga med dem heeeela kvällen :D haha. Raketer, Happy new year, happy new year :D
In igen, snackesnacke med Carrobarro <3  Elin hem, hejdå.
Började kolla på en fim, en sån mördar-kidnappar-film, inga direkt snälla kompanjoner i soffan som skrämmer livet av mig, jag kan väl inte hjälpa att jag är lättskrämd (a) haha.o till råga på allt så när där var fem minuter kvar av filmen blev det paus o sen kluddade tv4 så vi fick inte se slutet, men visst Carro berättade för oss, meeen ändå. Vi började pilla med champagneflaskan igen, med en kniv o en jäkla vilja går det, eller hur Anki? ;P Den dracks sedan upp av oss kvarvarande flickor till en stunds prat. :) Folk begav sig till sina sovplatser vid 3 ngt, Anna o Anki snyltade dock lit nattamad innan, den bortglömda kladdkakan ;) haha. sendan pratades det till ca halv 6, haha. kunde ju inte sova i det snarkandet ;P
   Vaknade sedan halv 11, o vid halv 12 kanske blevdet  resterade av kladdkakan till frukost, ingen som lyckades lista ut att det var ankis fingeravtryck som fanns i kladdkakan redan, haha xD Ronja Rövardotter på tv, alla fastklistrade ;)
Angelika o Anna begav sig sedan hem vid 2 tiden, detta till Ankis wunderbara-härliga music in the car :)
Hade en mkt trevlig eftermiddag/kväll/natt/morgon/förmiddag - Nyår. Massa prat, flams, trams, skämt, skratt o tuuuut, sjuuka men såå härliga folk! ;) tack allihop <3


ett "nyårslöfte", jag orkar inte komma på mer pajer, eller kanske, vi får se,...


Förresten observera, det snöar ute!


PussHaj NyårsPaj

RSS 2.0