19 Oktober

Jag älskar mina vänner, så mycket. jag är så glad. Bara ett konstaterande. Hur man märker att dom bryr sig om en och blir glada av att se en. Ni är bäst! ♥

Helgen har varit jättebra, i lagom mängd alldeles precis. I fredes togs tågent mot kstad och Sara där kvällen bjöd på matlagning, idoltittande, onyttigheter och snack. Mkt trevligt som alltid! :)
På lördagen var jag, Erik och Gita och hälsade på mormor en stund och efter det följde jag och Erik med och kollade på Gitas dansuppvisning, där jag hmm blev jättesugen på att klippa mig.? Fanns frisörer på plats kanske berodde på det.. På kvällen sen var det "dans-björket", plockade upp syster och väl på björket mötte vi upp Lelle&Elin, Anders&Maria, Elin, Roger&Jenny, Camilla, Diana och Janet! Många ikväll vilket bäddade för en bra kväll! Också här mitt tidigare konstaterande blev så glasklart, ni är så söta! :)

FÖR ATT JAG HAR BOKAT EN RESA TILL ENGLAND OCH ANKII!!!! Gissa om jag var stissig med all frågor och grejer man ska kryssa i eller ta bort och blabla. varken bokat resa eller flygit förr. yeea. Detta kommer troligen vara bra för mina nerver hah? Ajja finns väl alltid ngn och fråga, det får minsann lösa sig! Kul som attsingen ska det iallafall bli att hälsa på Angelika nu äntligen,!! :D Att vi ska ha mys när jag är där och dessutom fira hennes födelsedag :) Iiiiiiiiihhhhhh!!


Nu har jag bestämt mig. Det blir rött hår snarast, riktigt rött. JAG VILL! Vann ju mörkbrun hårfärg på personalfesten och det har stått mellan dessa färger en längre tid men då rött ändå varit överhängande och den bruna färgen är permanent tar vi den röda först och när jag blir trött på de tar vi den bruna! Mums! :D "Picnikade" en bild som jag vill ha det :P


Nej nu ska jag omboka besiktningstiden (igen) då min bil passat på att gå sönder lite. Låter som attan och hade jag varit en pojke som vill vara tuff hade jag nog varit glad. men jag tycker allt det är lite pinsamt. och säkert dyrt. Så nej dags att pysa, Puuuussshej!


13 Oktober

Ojoj.
Hård helg? haha xD nejmen alltså en sjukt bra helg.!
Precis som planerat blev det utgång i kstad i fredes, wiho fett bra. Roligt folk och shakande på grand. Träffade "absint-killen" som jag numera vet heter Fredrik :P Hotdog som nattamad och trängsel om sovplatserna hos Sara. BRABRA! som alltid med ***Sara o Emmie*** (***=ej lämpligt att skriva ut) Puss iaf!

I lördes sedan var det personalfest med cooparna. och coop är bäst, trivs så bra med er. Kvällen bjöd på lekar,  lotteri, mat, dricka och härligt umgänge. :) Riktigt bra största delen av kvällen! hrrm. Tummen upp!

Sedan dess har man passat på att sova ikapp, slöa och sitta vid datorn! jeeej me.. Dock har jag faktiskt lämnat in min mobil på lagning, again! Hoppas på att den kan bli helt kry denna gången. I eftermiddag när Siri och Erik kommit hem blir det väl till att träna "VMdans" med Siri tills ikväll så vi kan visa Rune och därmed få det ur vägen ;) haha. Nej nu ska jag hjälpa mamma plantera om och slänga blommor.
Puuusshej!

8 Oktober

Hej&hå!
Dagarna rusar vidare och hösten går inte längre att förneka. Ruggigt väder, blåst och färgskiftningar, vilket iofs inte bara är hemskt då. Hösten är rättså mysig också. Frisk luft och dags att börja klä sig i massvis med tröjor.
   Lördagskvällen bjöd dessutom på ett exeptionellt höstmys, ett bubbelbad. Blir ju inte mkt av det under sommaren, men att krypa ner där och känna värmen sprida sig i kroppen, mums! Det ska de bli mer av under detta mörka och kalla vinterhalvåret! Vidare bjöd lördagkvällen på film och gott med syskonen och Linda, även sagoläsning av Linda då jag och Siri stickade(!?) haha ja, fick ett ryck bara, får se vad de blir av de och när :P

Varit mkt jobb på matlusten under helgen och början på veckan, även besök hos mormor :) Dans och träning.
Tisdagen börjades med lite jobb för att sedan spenderas i kstad med Gita. Hennes lilla kise skulle steriliseras och under tiden slog vi några timmar på stan! :) Blev en sjal, ett par låga stövlar och lite smink rikare :) Även mat på stan innan det var tid för att hämta Maja och bege sig hemmåt. Skön dag!

Igår hade mamma ljusparty här hemma hos oss, väldigt fina grejer det dära! Litet inhandlades. Tycker faktiskt det är rättså trevligt med hemförsäljningspartyn. Något att testa kanske? skulle de vara så skulle de nog vara med ljus isf, jag är ju galen i sånt egentligen. Eller tupperware men de känns lite tråkigare, så kanske när man blir äldre och behöver alla grejer ändå :P Hm, vi får se.

ATT jag snart kommer beställa en resa till England och ANKII! :D kollade en del i morse och hittade passande datum runt hennes födelsedag! Hon kan ju inte vara ensam då ju :P Inte bokat ännu, men snart! Iiiihh, om vi kommer ha kul! :D

   Idag;
   15.00 Hämta Erik o Siri
   17.00 Min kisekatt Viggo ska kastreras
   19.30 Dans i Vinslöv

   Helgen;
   Fred; Feeeet utgång i kstad med massa goda människor!
   Lörd; Personalfest med Coop!

Kommer bli perfa. Pusshej.


  

2 Oktober

Åh! känner stressen komma inkrypandes nu! om cirka en timme ska jag befinna mig i tyringe för att jobba fram till åtta ikväll! detta dessutom för andra gången idag. Steg mödosamt upp ur sängen imorse redan kvart i sju, bort från det varma täcket och ut i kylan! fy. sen när man kommer till jobbet kl åtta då så får man höra att man inte börjar förrän tre! ett jäkla sätt! >.< haha, måttligt drygt, (faktiskt dom som klöddat till de!) jaja, då gjorde man det bästa av situationen o stack upp till mormor ett par timmar, både frukost och fika när hon fick ytterligare besök hann avverkas! sedan bar det hemmåt för att hinna pyssla lite här och senare även middag när mor o far anlände. efter jobbepasset ikväll blir det däremt till att skynda hem till idol (som jag missat alldeles förmkt av den här säsongen) och onyttigheter! Lugn fredagskväll -jatack!

Sedan sist i övrigt har det varit jobb på både coop o matlusten, även dans såväl för träning som för nöjes skull. också aerobic med Gita och även en runda på stan med densamma. :) 25årsfest för Katti, vilket var väldans trevligt! Längesedan man festade med cooparna men blir dags inom kort igen dvs personalfest! :)

Även hunnit med att träffa Sara och Therese över en liten tripp på stan o käk på HofB's! Riktigt trevligt i mitt tycke iaf, mys! Även inne o hälsade på Daniel inne i fiskdisken på Domus, fräckt ;)

                        

Puss & hej!


RSS 2.0