29 December

Joho, snart var det alltså även nyår, tiden går med en jäkla fart nuförtiden. Kunde ju gått långsammare på loven, åtminstone.

Idag är det lördag, vad har hänt, hehe, inte mer än att vi var o badade (inomhus) i perstorp idag, någotsånär varmt o gott. Lite avslappning, eller både och kanske, inte så avslappnande när man får en massa vatten stänkt i huvudet, men ändå. :) Skulle nog hitta på något med liten syster snart nog,

Igår sågs det förresten på Göta kanal 2, mysig film, skönt med en normal film, som det trots allt finns lite handling o poäng i, njuuta.
   Sms hela natten lång. baaaaah. 2pers, har t.ex en syster o smsa till igen.

Snart nyår, trevligt firande hoppas vi på. Förhoppningsvis även fler aktiviteter till nästa vecka, men det återkommer vi med. :)

Nej, palla detta eller vad säger ni? inte nu, nepp. om vi inte hörs innan så


GOTT NYTT ÅR!!


PussHaj GötaKanalPaj

28 December

Grattis morfar :)

Okej, kan börja med att ungjävlen (jag) mår psykiskt bättre (gällande den anledningen iaf) o det delvis beroende på att vi har köpt en digitalkamera som jag hoppas på att utnyttja flitigt. :) o sen beror det på en bra gårdag, lung o fin o snäll hemma o sen Tallparken på kvällen med härlet folk :) Linda, Angelika, Carro, (!) Todde, Albin, Anders, Siri o mamma. :D Trevlig kväll tycker jag. roligast på slutet , med lite flumm, 
     eller hur Linda? ;)
"Nu får vi köra innan Linda ramlar ur bilen!!    haha. ;)

Idag, sov till halv 11 nästan, gooott :) sen varit allmänt duktig, som på hela denna veckan må jag säga, städat o tvättat o en massa, Mm, så kan det va. inget roligt som hänt annars. Okej mer än två samtal, ett med Carro o ett med Linda, trevliga avbrott i vardagen :)
men nej, nu blir det inte mer uppdatering, sorry pals! ;P


PussHaj DansePaj

26 December

Hej

Ungjävel
Det är jag det. usch o fy o blä. Denna julen, Erik har varit sjuk i några dagar därför blev det en jul utan farmor. Skit på det, jag menar hur kul kan det vara att sitta alldeles ensam på julafton. Inget vidare tippar jag på. Men det fick farmor göra. Gita o Kalle o Tösen här. Lutfisk, potatis, senapssås o ärtor. o sen ett inte alltför lyckat julklappsbyte. Pepparkakor o lussebullar. Hejdå. Dålig stämmning. Julmat. Resterande av julklapparna. Fick inget kuul, bara nyttigt o nödvändigt att ha. men sånt är tråkigt. Bara saker som på något sätt gynnar andra genom att jag ex. avlägsnar mina grejor. suck, o därför, för att jag tycker o känner så, så känner jag mig som en liten otroligt jävla bortskämd tjurig snorunge! fuck. Men var nog inte så många som blev helt "happy" över sin jul i min familj i år. Tror att de julklappar som jag gav bort blev uppskattade iallafall, alltid något. så vad ska man säga, julen kan väl sammanfattas lite i krossade förväntningar.Tyvärr.

Ungjävel
Det är någon annan. Om du bara hade kunnat tänka efter före någon gång. Det vet jag diskuterades redan när vi var små. o tydligen är det fortfarande värt att ägna en tanke. Vi har haft kaos hemma hos oss sedan du släppte "bomben" Fint att komma med det på ett fint litet kort o sen sticka illa kvickt. Modigt också. o när det sedan blev bekräftat av dig, bröt skiten ut. du kan inte ana, jag tänker inte lämna ut mig, men vet att du läser detta förr eller senare o du kan nog fantisera själv. Du vet ju också hur vår familj fungerar, eller vet du det längre. Ibland undrar man minsjäl. Det jag vill komma till är att du också är en ungjävel. o din taktik att inte starta krig med mig genom att inte svara något på mitt sms så jag kan fortsätta skriva o få utlopp för mina känslor var väl egentligen bra, för vår relation. 
   Men nu börjar allt lugna sig igen, efter en hel massa ansträngningar av hela familjen, hoppas det håller sig så. jag vill faktiskt kunna njuta lite av mitt jullov.



Tja, mina senaste dagar, julafton, som sagt. gårdagen, hmm, jag o siri skulle baka, men inte pepparkakor nej, det fick bli några typ fralle-bullar o engelska scones (vad det nu är för skillnad) Gott, o relativt smärtfritt.
   Lånade en del böcker innan jullovet o de läses nu, det har jag saknat, att bara lägga sig på sängen o en halv minut senare befinna sig någon annanstans. härligt.
   Förresten bra dröm inatt. Läggdax?

Ajja, nu har jag skrivit av mig, jag beklagar er denna blogg,



PussHaj JulaftonsPaj

23 December

Tjoo!

Jahu, då sitter man åter här då. hmm få se.


Större delen av Fredagen spenderades i Kstad med lillasyster Siri o Linda. Lite runder på stan,  påhälsning av Lottis på Duvunders o baguette-käk på Subway. Inhandlingarna som skedde hör till tema guld/nyårsafton. :)
15.30 var det biodax o då fanns även storasyster Gita med. Vi såg Förtrollad. Hmm, underbart gullig härlig film, väldigt myys. Med en rad från låten som satte sig på hjärnan. "I've been dreaming of a true loves kiss" 
       lalala. :)
Tåg hem, Linda hängde med även hem till oss o kollade i kstads kommuns fotokatalog, snok, även glögg.
Trevlig dag tycker jag. :)

Igår, Lördag, ehm allmänt hemmagöre antar jag. pärlade äntligen farmors halsband. plus några armband när man ändå var igång. kanske blir något mer pärlat idag, det märker vi. Bubbelbaad för o bli julefin ;) Mmm

Idag, Söndag, varit faktiskt allmänt duktig, städat en massa, o spelat uno med lillebror Erik :) o pusslat lite med honom också, får nog hjälpa han med det han håller på med nu för han kollar nog mer på tv:n. ;)
Så ja då var det dax för mig att gå. Men imorgon är det julafton så


först vill jag hälsa alla en riktiiigt 

GOOD JUUL!!





PussHaj FörtrolladPaj


20 December

Jullooov !! :D Gaah, så underbart! :)

Hej hej, ja som sagt då var det ett efterlängtat jullov här då, mkt välkommet må jag säga :)

Tisdes, en skoldag, kommer inte ihåg ngt direkt intressant. hmm, mer än att det var sinne på matten.
Påhälsning av Lotta på  Duvanders, lika usual på tisdagar :) Jag o Carro mot tåget, där vi fick sällskap av Albin, trevlig resa xD o ja, Albin är en ärlig människa, tro det eller ej xP haha..  Fan vad lökigt alltså, vilket uttryck, hmm. ;P

Onsdagen, kort skoldag detta, men vi (Sara, Therese, Nelly o jag) väntade i skolan på Emma som slutade senare, mkt prat hanns det med, phju ;P buss till stan, där Lotta plockades upp då hon slutade jobba :) Till H of B's där varsin måltid kom väl till pass, lika gott som alltid. :) Vidare sedan hem till Lotta, där det fixades i ordning glögg o glöggtillbehör, gott detta också, dock infinner sig julkänslorna sig inte riktigt utan snö :(
Twister, o jag är verkligen världsmästare på att knyta ihop mig i alla olika o omöjliga ställningar, aj, haha. Men lite ont kan vi väl alla offra när vi trots allt hade så roligt, eller vad sägs flicks? :) Lyckad kväll.

Och idag, Torsdag, Städ i skolan o sedan julgodis (NELLY, DU OCH JAG, HAHA ;P) Julloov, Mmm :)
In till stan med Nell o där, Gaaah, träffar man kusin som man inte träffat på sisådär tre månader!! Väldigt trevligt återseende även om det inte blev jättemkt snack då vi även fick sällskap av Albin o Todde på bussen.
Men en väldigt trevlig busstur iaf, medans folk försvann efterhand. Först Todde, sen Matilda, sen Albin, o sist jag. haha, men det var gött.
   En runda på stan med mamma, Siri o Erik. Yes! (NOT) Handla. Hem.

Ikväll blir det till att kolla på Spice girls på tv, haha, oh yeah ;)

Men nej nu ska jag pysa,


PussHaj GlöggKvällPaj


17 Decmber

Hej hopp,
 goda nyheter för min del! igår var det ju mest gnäll om att jag skulle plugga, men inte gjorde det. jag pluggade lite på engelskan o skrev provet idag. sedan kom några av våra "mattekompisar" o sa att matteprovet lär bli flyttat till efter loovet! wihoo, o alltså inget mer pluggande eller kunnande innan jul!!

           Och vet ni!? om en vecka är det juulafton!!! :D och jullov! :D  GOTT !!

Inte för att jag lär få särskilt mkt julklappar, misstänker jag, men iallafall.
- En julklapp är iallafall redan inbokad i kalendern för min del, den 4 Januari halv 11.
      God morgon,. Hoppas på bra resultat av detta besök. ;)

och nu då? ja nu kanske jag kan tillåta mig att pärla farmors halsband, hade ju lovat mig själv att ta läxorna åtminstone före det o nu helt plötsligt putts väck med läxorna o då var det ju fritt fram ja, hehe :) vi får se..

Hmm innan jag går, på onsdag på onsdag på onsdag är det glöggkvääääll! yuppyupp :)


PussHaj IngetMerPluggPaj !  

16 December

Tjohoo, 
 egentligen borde jag inte sitta här då jag har både ett engelskaprov o ett matteprov att plugga på, men ändå.

Helgen har varit väldigt lugn, lite sjuklig. Halsont o opålitlig näsa, inget kul alls.
Skulle egentligen till Ankii i lördas men det sket sig pga av min hals, inget kul att iväg när man är lite sjuk :S bättre att satsa på att bli bra igen o kunna genomföra även den sista skolveckan.

Idag HAR det julpyntats i mitt rum. Mkt tjusigt vill jag påstå, Mys. :)

Men nej nu ska jag gå, städa undan så jag får plats att plugga på mitt skrivbord.


PussHaj JulPyntPaj

14 December

Hej Hej,
   till att börja med så är denna dagens Idas födelsedag, grattis på dig :) <3

I onsdes var det skola till 20 över 11 som det brukar vara vanliga onsdagar. därefter en stunds lunch. och ytterligare en stund därefter kollade vi på en film, "Holes" Så nu har jag läst boken på svenska (längesedan) och på engelska och sett filmen. tror jag fattar, haha. Det gjorde jag innan med. hmm.
   Till Hlm, där jag träffade Erica, inte så längesedan sist vi träffades, men ett tag sedan vi snackade så pass länge. känner att jag faktiskt saknar dig. Vi hade rättså kul på vår tid iallafall. Vi måste ses, snart.
   Hem, allmänt att göra. Blev inget tittande på lucia ikväll, för Siri var sjuk. tyvärr, brukar bli så glad av en massa barn som sjunger medryckande härliga jullåtar, yammi :) men men, tyvärr, som sagt, det blev inget.
   Istället var det tåget 18.40 till Kstad som gällde, stationen där man blev hämtad av Lotta  på cykel. Hon skjutsade då mig, o poängterade att haon tagit Saras cykel eftersom den hade ljuse (utan ljuse är det olagligt då det är mörkt) och en lussevaka-kväll kan det ju tänkas att det finns en del poliser mitt i city. Mm med mkt att prata om cyklade vi på, haha.     "Ehm, tjejer, det här håller inte.."      Oops detta var en polis som pratade med oss, hehe, man får ju faktiskt inte skjutsa heller, xD haha, men vi var snabbt av o klarade oss, phju. haha. Klockrent korkat.
   Hem till Lotta där förfesten var förlagd, Lotta, Sara, Emma & Nelly (Therese via telefon vid ngt tillfälle)
Och kan man påstå något annat än att det var en mkt lyckan kväll, - eh nej, skulle inte tro det <3
Efter lite dricka o styling var det en välgenomförd promenad till magasinet. ;P måttligt kass dj, annars bra. vid 2-tiden något bar det av hemåt Lotta, chips, snack o massage.detta på ett ca 15kvm stort rum där vi fem tjejer sedan somnade vid runt halv 4-tiden. haha. Välgenomförd Lussevaka, oh yeah ;D Tack flickor <3

Torsdag, upp vid lite över 7, Luciatåg på skolan, sedan till blekedamm där vi gjorde i stort sett all julmat som vi ska ha på vårt julbord imorgon. kom hem vid fem. Måttligt trött ungefär. Men behövde ju åtminstone inte plugga.
Bonde söker fru. snaaark vid 22-tiden, Aah.

Fredagen, dvs idag, var det färdig- och iordningställande av vår julmat, som avnjöts vid tolv, men klass, lärare, vaktmästare och IT-tekniker. Gott, men som Bruno sa, "man har nog för liten magsäck", haha
   Nu ska jag kolla på "Legally Blone" ;D

Hörs,

PussHaj LussevakaPaj

11 December

hejsan hoppsan,

nu var det minnsann ett tag sedan även jag skrev blogg. o för engångs skull har det hunnit hända något mellan inläggen. :P

ehm var ska vi börja, jo torsdag förra veckan, tror bestämt den 6 December. då var det alltså utflykt med syster till ullared. begav oss hemmfrån dem redan vid fem-tiden, wohoo, egentligen not, men kände inte så mkt xD
Shopping mellan 8.00 till ca 12.00 Mat på burger king (bättre än mc iaf, enligt näringstabellerna) sedan in igen. men visst en lång o emellanåt dryg dag, men även mkt skratt, lite kiv men mkt julklappar osv. blev en trevlig dag, särskillt när vi satt i bilen innan öppning, haha. otacksamma tanten o "stånk-imman" hos de andra xD haha

Fredagen blev inte så tröttsam som jag trodde den skulle bli efter de senaste dagarnas tidiga mornar o sena kvällar. skola som vanligt. sedan skopunkten dit Therese gjorde mig sällskap. även min fam. Therese, en vacker dag får du minnsann ta o köpa ett par sådana dojjor ;)
   Samma kväll var det jägers som gällde. trevligare än förväntat, bortsett. tja.. varför har anna så låga förväntningar på det stället nuförtiden, hmm, man kan ju undra. iallafall folket som var där va: Angelika, Linda, Anders + min fam. även nya kontakter som kom o bjöd upp, ^^ o på köpet fick man en norska pariserpolka, det var minnsann kul :)
mm som sagt treveliger kwäll :)

Lördag o Söndag var det väl allmänt städ, julklappsinslagning, lämnade jultidningar med syster till grannar, spelade "the sims" xD hehe, ja med mera. skönt. plugg till svenska, läste ut eng-boken.

Måndag, härliga flummdag, haha, ja vissa dagar blir man verkligen påmind om vilka underbara folk man umgås med. haha, skratt. o hemlis, flickorna fattar kanske med mitt nästa ord? "... slut." haha, asgarv på oss ibland.
   Måndag eftermiddag var det fika på stan med Julia, bra längesedan man träffade henne. väldigt kul att ses tycker jag, fast hade lite problem med vart vi skulle gå, haha. ;) blev iallafall en fika som sagt, på brödboden. :)
   Hlm, åkte med Gita o Kalle till sösdala där man tittade på lillebror som gick "stjärngosse" :) och läste vers, o jag var nog nästan lika orolig som han över den, men det gick finfint :) heem, matte, svenska.

Tisdag, idag då. idrott, svenskaprov - -yes (NOT) gick nog inte så värst bra det.. men det lär man ju märka. religion. o inställda lektioner gällande matten, wihoo, alltså blev det 2h på stan med Lotta, ("i don't understand your language") Therese och Nelly. haha, skratt. :D  ( julklapp till Gita ;) )
   Tåg med Carro och Louise. sms-track med Todde o Albin. haha. Hlm. buss mot tormestorp, detta med Sofia (gamla klassen) trevlig pratstund :) (även smsande med Sofia, Hv, som satt längre bak i bussen :P)

o sen hemma o inget större planerat o inga läxor. kan inte bli mkt bättre för tillfället. så nu ska det njutas. :)


PussHaj UllaredPaj


5 December

Tjeenis,

joho då vet det dax igen,

igår var det tisdag, en helt vanligt sådan. lektioner som var måttligt roande, o särskilt matten kan man ju påstå, andragradsekvationer, inte det lättaste har jag märkt, men det kommer nog snart. Hoppas jag, för nu när man väl behöver sitt mattegeni till far så kan han inte längre, hum. :S men det finns väl fler räddningar, om inte annat får vi tracka Lotta, haha, lika bra att vara beredd du ;)

Tåg o så med Carro.

Vitaminarbetet klart, vilken lättnad vill jag påstå :)


och idag, onsdag, helt vanlig onsdag med tre lektioner, helt ok. hem tidigt, skulle jobba matte med mera, men blev att jag snokade runder här, brände en skiva o scannade in lite svenskapapper för att kunna asa med dom o plugga utan att behöva ha en 10kg-tung väska. clever, i know ;)
o nu ska jag gå o se vad jag kan hitta på innan det bär av mot coop och därefter mot syster, (där det först o främst blir bonde söker fru) o imorgon blir det utflykt med densamme, till ullared. Tidigt beger vi oss, o för er som känner mig, vet att jag inte direkt är världens mest morgonpigga, men man får väl offra sig! ;P haha.

nej, dax att gå. o förresten till er som jag inte redan påtalat det, för oss "bloggare" är det alltid trevligt med en liten kommentar som uppiggning. tack ;P


PussHaj MattePaj


3 December

hej,

var bara  så tvungen att tipsa om en film som är superkul, såg den i helgen: "Natt på muséet"    både spännande och komisk film, väldigt underhållande, tips där altså. :)

o när jag ändå är här, vad hände/er idag? Måttligt lång skoldag med mkt dötid, men visst det är ju bättre att kolla på tävlingar om vem som ska bli Lucia respektive Tomtefar i aulan istället för att sitta o ha religion. så okej då ;)
annars rättså vanlig dag o nu är det slutspurten på vitaminarbetet som gäller, gött mos!
Iallafall så blir jag förhoppningsvis klar med det ikväll...


Muuuusiik-Lovi Lovi



PussHaj TomtefarPaj





♥ Lakris - Saknar dig mer än någonsin, julen påminner så mkt om dig. Jag Älskar Dig. ♥

2 December

Gaaah, nu är det december, o idag dessutom 1:a advent :D För en gångs skull vill jag bara ha juuul! :)

okej ett tag sen sist o jag får la fortsätta på torsdagkväll. Efter dansen åktes det med syster till mormor&morfar där det skulle vara tupperware-party. tre generationer plus några tanter ;) trevligt det, o vem vann tävlingen ? :D haha. efter visningen skulle det fikas med frallor o en massa pålägg, jag o Gita hjälpe mormor, haha, väldigt kul, går inte att skriva eller berätta, det måste upplevas! haha, men osthyvlen är iallafall bra! (SMÄLL) haha, mormor, mormor.. ;) sen kväll.


Fredagen den 30 november var det skola, like usual, rättså okej sådan, en del skrattattaker med sara när vi jobbade med näringslära-projektet exempel, haha. ;) en maaassa mejl på datorkunskapen. o endast närvaro på arl o sen hem. läste faktiskt engelska-boken på tåget.

På kvällen blidde det dans i tallparken, tjaa, det blev en trevlig kväll med gott folk: Angelika, Linda, Alice, Anders, Albin, Niklas, Sara, Gita&Kalle, plus min fam. och plus den andre anders 0-0 haha tjeena ;P örk.
men en trevligt trevlig kväll. <3

Lördagen1 December/Söndagen 2 December: (sov halva lördagen) lite städat, lite allmänna snälla hemsysslor, lite julpynt, (men vill meer!) telefonsamtal med en viss Caroline, och Vitaminarbetet-nästan klart! laddat hem musik, Yammi :)

massa lysande o skimrande grejor överallt i huset o ljusslingor ute, myys :)
men nej imorn är det skola o det innebär förberedningar, så vi ses, eller snarare hörs!


PussHaj TupperwarePartyPaj


RSS 2.0