28 April

Yepp,
Lördagen börjades med att alla i huset gick o hämtade tidningen ink. hundarna förstås. En del städning för min del. och senare en stund utomhus med trädgårdsarbete, pingis, växsthusvattning m.m. Tv. Film-Förtrollad.
Söndagen var senare uppstigning till och börja med, lugnt, frammåt kvällen blev det grillning vid dammen, Mmmm! Rodde några rundor med båten :) Även en stunds fiske, som ledde till dagens kvällsmat-Regnbågslax. Jag och mamma tog en liten jogge/promenad-tur. Hem, dusch och buubbling. :)
Måndagen blev det uppstignig vid halv 8 istället för vid 6 som i vanliga fall. jammi. Men bajs på mina syskon som har något jäkla "vårlov" nu, vem har kommit på det? jaja, promenad till bussen, Hlm --> kstad, mötte upp Therese utanför trafikskolan, ett hmbesök med inhandlande av Carros present. Buss till skolan, liiiite vägmärkesövning, sällskap av Lotta och Sara. Senare också Nell. 1 lektion, Lunch + håltimme då vi kampanjade frö Lotta som ställer upp i elevrådsvalet på onsdag, Heja Heja! Lektion 2. Slut. Tåg hem med Sanna, Sofia och Annie, trevligt som alltid. :) Även telesamtal med systern en stund, :) Hlm, höll Sanna sällskap en stund, sen gick jag hem till Gita, far kom och hämtade, hem. Jobbig eftermiddag utan pengar på mobilen, phju. :s Tack för hjälpen Gita. :) Och som sagt nu långt om länge blev det firre-midda. Mina andra för idag, jag blir clever..

Kommande dagar lär blir händelserika och förhoppningsvis vääldigt trevliga :D iiih!
Men nej nu ska jag slita mig, 

     Puuss


25 April

Heej!
Detta blir lite rikare på bilder än vad de förra inläggen varit.
Onsdag då, vi slutade tidigt som varje onsdag, och idag tog vi tillfället i akt och spenderade en picknickstund i gräset i tivoliparken med mat o maango ;) solen sken o vi hade allmänt myys. :)

               

Efter detta blev det tåg för min del och en måttfullt problematisk tur hem med mina småsyskon. gaaah, sista gången jag går hem med dom båda, samtidigt iallafall. fy. Trots detta var jag, snäll som jag är, ute o spelade både dart, basket och fotboll med Erik senare. Top model.

Torsdagen börjades det med en busstur till brömölla,
(+ett hemskt besked)
där vi skulle besöka bromölla chark! de levererar
mycket kött till butiker och hittade färdiga beställningar
till ex. coop forum hlm, ;) lite komiskt allt :) vi var då här
på studiebesök, helt klädda i vit plast, very sexy ;)
tjaa, lite intressant besök kanske.


Efter besöket var det till blekedamm o bena kotlettrader som gällde, phju. Hem, data. telesamtal med Gita,
kortare promenad med mammsen + vovvarna. yeppyepp.

Fredagen, idag, var det praktikst som gällde, kursen "mat & dryck" närmare bestämt, vi fick minnsann allt gjort till slut fastän halva klassen skolkar. Vid middestid var det dessutom jubileumsmiddag så då var det till att ner o snygga till sig lite o sen biltur till Österäng, ja just det, för en halvtimmes middag. Men gott var det, bättre än vad blekedamm-restaurang skulle lyckats klämma fram med i varje fall.

     

Vidare denna dagen så blev det lite rundturer på stan, fick present köpt till fadern t.ex. brabra. plockades upp av Gita och vi uträttade lite ärenden, hem till oss där det blev pyssel, (gaah, svordommar, sinne, paaanik!) sallad, gotte framför tvn och så. Hämtning av Kalle i Hörr och lämning av mig för sisådär en timme sedan. För övrigt så är resten av min familj och dansar. Skönt och vara hemma i lugnt och ro, haha.

Snart läggdax, jag vet en fredagkväll, men jag älskar min sääng, graauw^^ ;p
 
Puuss



22 April

Tjosan, här var det livat ?

På lördagen gick jag ut som jag sa att jag skulle dock, efter att jag lagat till lite middag. vi gick ner till dammen och röjde, åhå vad tjusigt. senare kom även far med fiskespö o så - och jag fångade min första fisk! :D har bara fått vara håvflicka förut, "lillasyster kommer med håven" som man alltid fått höra, haha, det var sweet! ;)

Söndagen bestod av trädgårdsarbete m.m. + hårfärgning på kvällen, jomen. nästan svart.

Måndagen var det NP-speaking, engelska då, tyckte det gick helt ok, vi blev dock lite skraja mitt i alltihop men det löste sig tack o lov, phju eller hur Sara? ;) efter skolan blev det en liten tur med Therese o Sanna, o även tåg med Sannis och en 88. -gaah, så Sara jag var inte så duktig, tog en glass iallafall! Fy på mig! haha, ;) Kvällen ägnades åt att uppdatera ipoden och sedan blev det en liten promenix med hundarna, mamma och siri.

Tisdagen, idag, skola blabla. Mötta upp Carro i stan, hängde på henne till teatern o sen tog vi  (+hennes kompis) tåget tillsammans. Väl hemma, slumrade jag till o från i en timme, mått lite skumt de senaste två dagarna. Längre promenad med med mamma o vovvarna idag. Telesamtal med gita - Skönt och bra för oss båda, fredagsplaner? :D jeej, i hope :)

Sen har man suttit här, ysch, men nu ska jag se om jag kan ta o komma i säng lite tidigare för en gångs skull,

     Puuss

19 April

 Aoomen,

Tordagen då, den bestod av ett nationelltprov-uppsatsskrivning. Pga. detta blev det en 40min tidigare tågtur på morgonen, hade dock väldigt trevligt sällskap i form av Sanna o Freddy, så det gick ändå. :) Provet gick förhoppningsvis också bra.. Kl 10 var det slut och alla begav sig hemmåt på sina håll, jag åkte vidare till Tormestorp och gick hem, skön liten promenad i fint väder. Väl hemma var det slutspurten med vinarbetet som skulle lämnas in fredagmorgon, dålig planering, men bra resultat iallafall. Min lillebror är korkad, bara för att jag försökta tvinga honom att göra färdigt hans läxa, sprang han ut i skogen o gömde sig. Nedrans unge. Blev senare även dans (och mat) i Stoby. Trevligt.


Fredagen spenderades först och främst på Blekedamm, inte mycket att göra, kändes smått onödig. Men slutade iallafall tidigt och varför inte passa på o ta en glass på mc med Nelly då? :) of course härligthärligt. Sedan busstur hem, skönt det med. Långt om länge hem, mat och iordningställande av person - blev hämtad av linda o co o sedan hem till dem för att ännu lite senare bege oss till hässleholm där det var Bröstcancergala! Kvällen här var mestamestadels väldigt trevligt, men hade sina uppochnergångar. Till höjdpunkterna hörde helt klart komikern Björn Johansson och The Hittils - snacka om att dom fått nya fans, i allafall ett i form av mig, jeeeej! ;D Gamla goda 60-tals låtar och ett så otroligt härligt medryckande och tilltalande uppträdande, ibland nästan grät jag av hela stämmningen, så söt-roliga dom var! gaaah, i love them <3

Idag lördag är det vääldigt fint väder. jag skulle ju bränna ner musik från datorn men det får nog vänta tills ikväll eller senare. Nu ska jag ut och njuta av vårt väder! Ha en god helg gott folk!

  Puuss


16 April

hejsan,

helgen har varit mestadels bra, lördagen bestod av en del plugg och slöe. inte så värst intressant.

Söndagen däremot bjöd bl.a. på en övningskörningsrunda, weeej, jag kommer närmre bebyggelsen ;p gutte, vinarbete sedan och frammåt eftermiddag ett trevlgt bråk med mamma, ibland beter hon sig som en barnunge.
Blev också påhälsning av farmor, fika, prat och pinnaspel. precis som ett besök hos farmor ska vara. :)

Måndagen bestod ju först och främst av skola, sedan på kvällen blev det vinarbete, mer eller mindre flitigt. läste också en väldans massa i vår braiga bok. ja just det.
Tisdagen, skola likaså, en tur på staden med My och tåg med densamma, trevligt :) För min det blev det sedan bowling på kvällen med mina dansare, vilka jag kommit på att jag trivs väldigt bra med. :) Även syster var med trots att hon dessvärre inte dansar med oss längre. hade en mycket rolig kväll - och dessutom vann jag ;p hehe. Nice.
Onsdgen, dvs idag var det skola till 20 över 11, lunch. runda på stan med Therese - 2 bra inköp, iih. :) Tåg med körkortsboken i högsta hugg och sedan slank man in här på biblan för att uppdatera en stund.
Vidare efter detta ska jag bege mig till körskolan för pluggning + även en lektion vid halv 5, då i sällskap av Linda. Hem någerlunda sent och då blir vi förhoppningsvis klara med vinarbetet, eller nästintill iallafall.

Okej, har en stund kvar så då övergår jag till lite snok då.

    Puuss


13 April

Hej jag heter Anna, men ni kan kalla mig för homo-älsklings-anna.
Jag gillar Naken Janne lagom mycket , nästan lika mycket som kyrkokören.
En gång kom min Morfar på mig på bussen när jag onanerade inför Gosedjuren.
Men jag sa att jag bara Motionerade. Nu ska jag be en bön
så inte Jag får stånd i kyrkan


Hej jag heter (1), men ni kan kalla mig för (2).
Jag gillar (3) (4) , nästan lika mycket som (5).
En gång kom min (6) på mig (7) när jag (8) inför (9).
Men jag sa att jag bara (10). Nu ska jag be en bön
så inte (11)

1) - DITT NAMN

2) DIN SKOSTORLEK
under 36 - äckel(ditt namn)
36-37 - bajs (ditt namn)
38-39 - söt(ditt namn)
39-40 - homo (ditt namn)
41-43 - älsklings (ditt namn)
över 43 - emo (ditt namn)

3) DITT MOBIL MÄRKE
Simens - Pappa
Samsung - Naken Janne
Nokia - Lordi
Sony Ericsson - Hitler
Motorola - din mamma
LG - HIV-anders
Apple - Jultomten
Annat - Barnen i bullerbyn

4) DIN ÖGONFÄRG
grön - lite grann
blå - jätte mycket
grå - så-in-i-helvetes-mycket
brun - lagom mycket
olika på båda ögonen - att jag dog
annat - inte det minsta

5) DIN TRÖJAS FÄRG
Blå - Robbie Williams
Vit - Westlife
Orange - Abba
Grön - Pikku G
Blå - Sven-ingvars
Svart - Lill-Babs
Lila - Markoolio
Grå - Vikingarna
Rosa - Roger Pontare
Annan - Kyrkokören

6) TV-PROGRAM
Aktuellt - Pappa
Fråga doktorn - Mamma
Lilla sport spegeln - Brorsan
Lost - Syrran
Bolibompa - Morfar
House - Grannen
2900 Happiness - Rörmockaren
På Spåret - Chefen
Simpson - Rektorn
Efterlyst - Polisen

7) GODIS
Choklad - På bussen
Lösgodis - I duschen
Surt - I skafferiet
Salt - På jobbet
Sött - I provhytten
Rostat - I soptunnan

8) FÖDELSE MÅNAD
Januari - kissade
Februari - härmade Danny
Mars - Runkade av en man
April - Hånglade med en spegel
Maj - stjäla pengar
Juni - onanerade
Juli - Misshandlade pensionärer
Augusti - Hade sex med Bosse Bildoktor
September - Provade min nya BH
Oktober - Läste porrtidningar
November - Petade mig i näsan
December - Dödade lillebror

9) ÅRSTID
Vinter - Påven
Vår - klasskompisarna
Sommar - Gosedjuren
Höst - Green Peace

10) FRISYR
Halvlångt - Motionerade
Långt - Kastade lasso
Kort - Förhindrade växthuseffekten
Skallig - Letade efter knark
Page - Lekte kurragömma
Axellångt - Utövade yoga

11) LÄNGD
Under 140cm - Min gris knivmördar mig ikväll
141-155cm - Gubben i månen vill ha sex med mig
156-165cm - Ingen damsugarförsäljare hoppar fram ur garderoben
166-175cm - Jag får stånd i kyrkan
176-185cm - Mina kaktusar dör
över 186cm - Mormor viker ut sig i Play Boy



- Jag veet, men jag var bara så tvungen ;)

12 April

Obs! Obs! Obs!

Glömde ju världens händelse! haha, i onsdeskväll blev det en övningskörningsrunda meed fadern till tormestorp. Blir bättre och bättre var kommentaren. Men tjo det var ju tur ;) haha
Och torsdagmorgon körde jag ner till bussen, förhoppningsvis ska det införas några mornar i veckan iallafall, och vissa em. Nu jävlar.

        Puuss

11 April

Nämen heejsan, vet att det var ett bra tag sedan sist, meen jag har mina skäl.
exempel mkt o göra + inlägg som raderar sig just innan de ska publiceras. morr*
Förra veckan var det sista praktikveckan, både tråkigt och skönt. Jag smög dit en tack-blomma i fikarummet och fick i gengäld en paradis-ask och 500kr i presentkort i coop-kedjan. + sommarjobb. Tackar. har haft en bra tid där.

Helgen var rättså lugn,
Fredagen tillbringades på en del ställen, dock alla i stort sett lika dryga, vi hade lite oflyt där minsann. Dock förutom pizzeria-besöket med syster, Gunnar och Niklas, haha. Humor. Och våra bilturer, Spänning.
Lördagen var slapp, Gita kom hit o spenderade halva dagen här med oss, prat, prat ungefär. På kvällen var det lite tv och senare målning av ett smyckeskrin (av trä) som syster ska få i födelsedagspresent (hon vet att hon ska få det, men inte hur målningen blir, så det får inte ni heller veta ;)) Blev iallafall grundfärgen på och jag är hittills nöjd med vad jag åstadkommit. :)

Söndagen mest dräll? kommer inte ihåg mer än att jag antar att det var lite förberedelse då det återigen skulle vara skola dagen därpå, första på 5veckor.

Denna veckan, har försvunnit i all hast känns det som, men har  faktiskt hunnit med en del iallafall.
Mån- skola, tur på stan i kstad med Linda. pluuugg.
Tis- skola, lektion nr 1 på tt. handling-pratade med coop-Linda, trevligt :) hem, lite plugg.
Ons- skola, ärende på stan med fam. hem. dräll. Promenad med Siri + vovvarna. Höll tre hundar, ett paraply och hade en cd-freestyle i byxfickan med melodifestivalenskivan. + en jobbig syster som man förhörde på religioner, haha. mer eller mindre lyckat. Top Model.
Tors- skola-praktisk dag. till tt (körskolan) gjorde en "pärm", fick 7 fel, får dock bara ha 5, men vafan. ;)Fordonslektion. Hem, åt. Blev sedan dans i stoby med mamma, Linda o Siri.
Fre- upp kvart över 9, frukost och läsning av dagens tidning. pluggstart-vinarbete. gooos med hundarna, och det ordentligt.<3 Mat. "vilade lite midda" med Tessan o Cellie (största resp.minsta hunden i huset.) Far hade Zorro o Babs hos sig inne i tv-soffan. (mellanvovvarna ;)) myys. Gjorde ett körkortstest på datan, hmm mindre bra. nu lite plugg, går frammåt även om det går långsamt. 
Idag ska det också bli en sväng utom hus, hur har jag ännu inte bestämt.

Nej, åter till vitt vin,

   Puuss


1 April

Här kommer inte förekomma några april-skämt, så ni vet ;)
Ehm ja, i Lördes blev det som sagt Revy, vilken blev som väntat mycket uppskattad, men som alltid gick tiden alldeles för snabbt. Trevlig stund som bedrevs iallafall. Därefter blev det en runda inom Cat's (en restaurang i samma byggnad) där vi avnjöt skagen-toast som förrätt och grillad fläskfilé med potatisgratäng och kantarellsås till huvudrätt, sen var det stopp och tur det, fasiken vad mätt man blev. Men gott var det :)

Söndagen var en lugn dag, eller okej mitt humör var nog inte det bästa, men iallafall. en promenad med mamma, Siri och hundarna.
Måndag tillbaka på Coop-brödet+charkavd., trevliga människor. -Också Jens kan klanta sig ;p Hem, Lammen, cyklade en sväng med Siri.
Tisdag, idag, Coop-mejeriet+charkavd. Hem, slöööö. fan också.

I allmänhet; körkortsboken finns allt oftare i min närvaro, skolplugget behövs bli gjort, saker och ting börjar tynga över mig, stress. Skärpning.

Nej, palla detta, en snabbis till lammen nu, sen ska jah duscha och jäklar i det få en god natts sömn!

    Puuss

RSS 2.0