29 Oktober

aha, 
 
I Lördeskväll var det ju då dans vilket jag glömde nämna överhuvudtaget (a)
Aa, iallafall: Linda, Anders, Anna, (mor&far, erik, siri) var de kända folken och kvällen blev faktiskt lyckad, mkt över mina väldigt låga förväntningar. inte minst buggebugget med siri :) o erik som var helt dansetokigt, haha, han är 8 år, o bjöd tillome upp både städerskan och vaktmästaren från hans skola som också var där o dansade, två damer, haha. i stort sett första gången man blev lite stolt över plutten, :P haha.

o igår, blev det lite pärlat, o buggat, o brottningsmatch med siri. jag vann sådär ungefär tusen gånger och hon en gång. man hade alltså förlorat när man trillade ner eller blev nerputtad på golvet :P

Nu är man ensam hemma med barnen, ska väl göra någon nytta med innan mamma kommer hem igen var det tänkt. ska väl försöka mig på lite plugg idag ? lika bra det.

men nu ska jag bege mig


PussHaj BrottningsPaj

27 Oktober

Aaaah, då var det lov då, så välbehövligt och skönt-Mm <3

men ska väl börja med att tjabba om veckan, hmm. vad har hänt, inte så värst mkt intressant kanske, men allmänt trevlig vecka med flickorna. :) två prov även denna vecka, o svar på förra veckans provresultat, wiiihoo :) Hopaas att dessa också gick bra :) Fast egentligen har jag kommit fram till att jag inte förtjänar att det går så pass bra, fast jag inte pluggar ordentligt, har ingen motivation längre, går bara o kollar kylskåpet och skafferiet för o se om det finns något gott och onyttigt att stoppa i sig, eller blir det datan. väldigt värdelös på att plugga har hon blitt. o i fredesmorse när jag vaknade halv sex var min nattdukslampa tänd och boken som jag hade prov i låg på magen, hmm. men jag får skärpa till mig, och ska göra mitt bästa för att lyckas med det också. så. :)
På blekedamm i torsdes, där vi har våra praktiska skoldagar gjorde anna o therese leverpastej. o sen köpte jag hem en blodkorv som killarna hade gjort, vi åt den idag och det fick bra betyg av hela familjen :)

Dansen denna veckan var la bra, fler bytesdanser på tisdagen, bra. o hmm nog bara repetion i torsdes för oss.

Igår Fredagen den 26 Oktober bar det iväg med Gita efter skolan, hämta Gunnar (kusin) o skjutsade honom för att han skulle köpa en bil, otroligt snygg bil, RÖD, nyvaxad, o vinge där bak o allt, GRr! :) mkt mkt fin. sen såsmåningom vidare till maxi för att hämta Ida och inhandla kvällens förtäring. blev pizzor, klara att värma, blannevann o en väldans massa gooodis :) lite fram o tillbaka med cyklar o folk, för att sen uppehålla oss hos Gita. pizzor i ugnen, mat samtidigt som vi kollade på en film som hette "Miffo" en rättså bra film, :) sen godis ätning.  Får ju inte glömma att vi hade sällskap av Gitas lille mise, en busig skitunge, haha ;P men en söt sådan :) jag hade iaf en trevlig kväll även om jag fick avlägsna mig tidigare än planerat. tackar för det :)

och idag då, inte så mkt hittills, men hör här va, jag ska kanske köpa bil, haha, asgarv! en silverfärgad carisma, lyxvariant^^ priset har varit uppe på 53tusen men är nu sänkt till 35 för att det ska bli ägarbyte på företaget, lucky for me? men jaja, vi får se hur det blir, jag lär nog återkomma om den saken iaf :) hihi. nu är det bara körkort också, haha ;P yeah right.

saknar mina flicks känns som att man redan har mkt man vill prata av sig om :P men nu är det lov o skönt det med. Utegänget<3

PussHaj MiffoPaj

20 Oktober

hej hej.

Veckan har flytit på fint trots två prov, hoppas att dessa båda gick hyfsat, o annars har skolan i övrigt varit trevlig, as usual. styckning i Torsdes, bra med lite repetion, det var nog behävligt för de flesta av oss. :)

Endast halv tisdagsdans eftersom man hade ett matteprov att plugga till, o i torsdes blev det två nya danser, hmm hette: "fyrtur från hjörringe" och "schottis från billing" (med reservation för stavningen) lätta o kul :)
o nästa vecka ska vi lära ut "hamsterdansen" ? HaHa.

Igår var Jennie här i form av hudvårdsspecialist eller nått o skulle göra reklam och visning över några produkter från Mary Kay, som hon är försäljare av. Hudvårdsprodukter då.  deltagarna blev, mamma, Linda, Angelika, Siri och Anna. först tvätta o sen kladda, haha, o blev väl ett hyfsat resultat ändå, o en mesta dels trevlig kväll, även om mamma traggar sönder alla stackars människor, ledsen för det. :/ hmm.

och denna dagen sov jag till 11 :S alltså jag blir så frustrerad, i veckorna längtar man till helgen för att få vila upp sig, ta de lugnt o hitta på något kul, o sen blir det att man sover bort halva dagarna o sen är det snart måndag igen, suck. men har ändå gjort lite almännt smått o gott idag tycker jag. o ska nog försöka hinna med en promenad också innan mörkret. om inte annat blir den av imorgon. har faktiskt ändå varit hyfsat duktig denna veckan gällande att röra på mig, promenad med Zorro i måndes, idrott+dans i tisdes, promenad med Siri, Babs och Tessan i onsdes, o dans i torsdes, paus i fredes :) o sen helgen återstår att se. huh.

Nu ska anna pallra sig härifrån, 
                    
               PussHaj HudvårdsPaj

otroligt saknad,


v V v
Idag är det en månad sedan jag sist rörde dig älskling.
Då du låg och sov i min säng,
kanske ungefär vid den här tiden, sista gången jag släppte ut dig.
skulle aldrig gjort det.
hade det förändrat något då?
kanske det hade förändrat allt.
Jag kan fortfarande inte fatta det på riktigt.
men när jag tänker; en månad.
Då kommer tårarna.
Finns så många minnen,
men samtidigt tvingar jag mig då att tänka att:
Fan vad du är lycklig anna som fått uppleva denna tiden
med den underbaraste katt.
Ditt foto mitt framför näsan på mig när jag sitter vid mitt skrivbord
Där sitter det bra,


v  Lakris  v

And I'm gonna miss you like a child misses the blanket
But I've got to get a move on with my life
It's time to be a big girl now
And big girls don't cry


Yes they do, just wait, just wait








(You think, Whatever,
it was just a cat.
it's ok,
you can think so,
but don't tell me that.
cause i'll never think that he was 
only a cat)

13 Oktober

åhåjajaa. åter var det dax.

Trevlig vecka har det varit, började med ett prov därefter rättså lugnt i läxväg, fast det kommer mera, det behöver man aldrig oroa sig för. hmm. dans, jaja, då skulle vi (ink. mig) lära oss att bugga. én smula drygt vill jag påstå att det blev. annars var det väl typ som vanligt.
Tisdagen den 10 Oktober, först skola givetvis, sedan träff med Gita & Ida i Hlm :D liten tur på stan-Aaaaaaaaaaaah* haha, exciting, kanske inte så mkt för mig eller jo, haha.. ;P därefter inom Burmans conditori för en uppskattad fika, mumsig fika o härligt sällskap <3

Torsdagen den 11 Oktober var det gymnasiemässa i kstad för åttor och nior.
Therese&Nelly&Anna möttes på mc där vi var onyttiga en stund. jupp. sedan snabb promenad (detta pga att ett gäng på 10-15 blattar (förlåt sara) "förföljde" oss) till Yllan där mässan ägde rum. en liten rundtur först, haha, sedan ombyte till våra megasnygga kläder, oh yeah. ;) våra uppgifter blev att dela ut egen-gjorda prinskorvar, kakor, negerbullar och såklart papper om programmet, vilket vi lyckades väldigt bra med om jag får säga det själv, och det får jag ju här så! ha., patetiskt. :P o trevligt folk var där också, mkt glada miner, skämt o sammarbete, haha, otroligt rolig dag faktiskt! :D
                  Kvällen var det dans, tja, inget utmärkande. Gita, din klant. haha.

Fredagen den 12 Oktober, halv skoldag, o tåg med Lotta och varsin magnum mandel hem, uppskattat. :)
Hem, kränga mat, tillfixning. Linda anlände. cirka 1 1/2 h senare begav vi oss sedan mot Höör, Jägersbo.
Kvällens umgänge där: Ida, Linda, Lennart, Anders, Siri. Tja, trevlig kväll, antar jag. Lennart är nog inte riktigt frisk, haha, men rolig är han. ;)

idag är det lördag, o när anna vaknade stod klockradion på 10.57, oopsy daisy, haha , men gott att sova  var det :)
sedan allmänt slöe. men har faktiskt gjort en väldigt kul sak idag: Klättrat i träd! trodde aldrig att jag skulle komma upp, haha, men jo fan tanten kan än, wiiiee :D det gjorde min dag, Lätt! :D
o nu ska jag in till Siri o göra nått, o sen tv. har faktiskt pluggat lite idag förresten, faktiskt. jupp.


PussHaj GymnasiemässaPaj

6 Oktober

Goddagens... :)

....det där med att det är mysigt med kattungar i sängen, blev drastiskt förändrat samma natt, då man vaknade med kattkiss i sängen, hmm, tack..? :/ ajja.

Övningskörde lite i helgen, gick la finfint. Gjorde skivomslag till två skivor i veckan, vaackert o treevligt. :)
Känns som att den här Tisdags-dansen behövs uppdaterad varje vecka eftersom det ändras hela tiden, denna gången kom en buss med folk, lagom o dom roliga människorna så det  var uppskattat. :) Wii.

Veckan har flytigt på bra o Torsdagen den 4 Oktober var det studiedag, som spenderades i kstad där vi hade Studiecirkel-Lotta & Emma & Anna. Skoj det, blev plugg o pannkakor, gott :) hem, o senare även dans, nice.
Fredagen 5 Oktober var en helt ok skoldag o efter dess avslut begav sig-Nelly & Emma & Anna sig hem till Nelly. där kollade vi först på "The little man" (eller vad den hette?) haha, en hmm väldigt rolig men också så äcklig film, haha :P sedan beställdes det pizza o vi begav oss på cyklar till affären i Everöd-köpte godis, chips o fanta :) vidare till pizzerian, sedan hem i ilfart (anna pizzabud, haha) bänka sig framför tv:n med ca två minuter tillgodo. 19.00-High School Musical :D brabra, o en mkt trevliiig kväll :) Jeep till stan i racerfart, haha, tåg för anna o sen hem.
Helt klart godkänd dag :)

o idag, har det inte gjorts mkt speciellt, var hos farmor en truddelutt, o sen har det allmänt  varit en fin dag , nu ska jag snoka runder lite på datan o sedan ikväll blir det förhoppningsvis lite plugg o tv, även kräftor skulle vi ju äta, jag vet det är oktober, men so what? haha, smakar la likadant ändå. men:


PussHaj HighScoolMusicalPaj

RSS 2.0