8 Oktober

Hej&hå!
Dagarna rusar vidare och hösten går inte längre att förneka. Ruggigt väder, blåst och färgskiftningar, vilket iofs inte bara är hemskt då. Hösten är rättså mysig också. Frisk luft och dags att börja klä sig i massvis med tröjor.
   Lördagskvällen bjöd dessutom på ett exeptionellt höstmys, ett bubbelbad. Blir ju inte mkt av det under sommaren, men att krypa ner där och känna värmen sprida sig i kroppen, mums! Det ska de bli mer av under detta mörka och kalla vinterhalvåret! Vidare bjöd lördagkvällen på film och gott med syskonen och Linda, även sagoläsning av Linda då jag och Siri stickade(!?) haha ja, fick ett ryck bara, får se vad de blir av de och när :P

Varit mkt jobb på matlusten under helgen och början på veckan, även besök hos mormor :) Dans och träning.
Tisdagen börjades med lite jobb för att sedan spenderas i kstad med Gita. Hennes lilla kise skulle steriliseras och under tiden slog vi några timmar på stan! :) Blev en sjal, ett par låga stövlar och lite smink rikare :) Även mat på stan innan det var tid för att hämta Maja och bege sig hemmåt. Skön dag!

Igår hade mamma ljusparty här hemma hos oss, väldigt fina grejer det dära! Litet inhandlades. Tycker faktiskt det är rättså trevligt med hemförsäljningspartyn. Något att testa kanske? skulle de vara så skulle de nog vara med ljus isf, jag är ju galen i sånt egentligen. Eller tupperware men de känns lite tråkigare, så kanske när man blir äldre och behöver alla grejer ändå :P Hm, vi får se.

ATT jag snart kommer beställa en resa till England och ANKII! :D kollade en del i morse och hittade passande datum runt hennes födelsedag! Hon kan ju inte vara ensam då ju :P Inte bokat ännu, men snart! Iiiihh, om vi kommer ha kul! :D

   Idag;
   15.00 Hämta Erik o Siri
   17.00 Min kisekatt Viggo ska kastreras
   19.30 Dans i Vinslöv

   Helgen;
   Fred; Feeeet utgång i kstad med massa goda människor!
   Lörd; Personalfest med Coop!

Kommer bli perfa. Pusshej.


  

Kommentarer
Postat av: Dreggel-carl

Anna, det är ju som gjutet då om du vill satsa på hemförsäljnign lite smått. Jag har numret kvar till paradise-party, tror inte din mamma har något emot att du håller lite sådana partyn ett par gånger i veckan, eller vad sägs? ;)

2009-10-08 @ 12:17:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0